Zobacz wÄ…tek - Problem z oponami...
NAS Analytics TAG

Problem z oponami...

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Postprzez goOly19 » 27/2/2008, 21:39

http://moto.allegro.pl/item316387287_19 ... atis_.html
Panowie co o tym sadzicie? Potrzebuje opony 190 na 929 glownie chodzi mi o w miare dobra przyczepnosc ale zarazem zeby nie uciekala w mgnieniu oka, jak narazie nie zamierzam moto wykorzystywac w 100 % na torze wiece super super mi nie bedzie potrzebna a wiemy ze takie super sie kleja ale gorzej z wytrzymaloscia, co sadzicie o metzeler m3 ? pozdrawiam i czekam na odp
929 dlaczego honda ? bo .... HONDA TO HONDA;D
goOly19
Świeżak

Postprzez goOly19 » 27/2/2008, 22:36

poczekam na jakas inna wypowiedz twoja pozostawie bez komentarza, yo
929 dlaczego honda ? bo .... HONDA TO HONDA;D
goOly19
Świeżak

Postprzez barti » 27/2/2008, 22:52

senekkorzenna napisał(a):
barti napisał(a):
senekkorzenna napisał(a):
barti napisał(a):Podepnę sie pod temat. Jakie opony polecicie do ER 5 do jazdy po mieście ??? Z punktu A do punktu B

odpowiedź w takim wypadku zawsze jest prosta-takie same jakie masz założone,a jak przy drogie dla ciebie to firmy oferują tańsze.dość przystępne ceny ma shinko a bieżniki na prawdę nowoczesne.Mam ich folder z ofertą to nawet informacja na jaki przedział nawierzchni jaki bieżnik.Szukaj pod www.hartphp.com.pl :D w wawie masz ich sklep ul.Przecławska 9 tel.3561855 do 57, a ich strona warszawa@hartphp.com.pl
pozdrawiam :D

dzwoniłem do nich, ale trzeba być ich klientem zęby dowiedzieć się czegokolwiek odnośnie ceny

Warszawa to duże miasto ale chyba nie problem podjechać do nich i już masz jasność,zresztą co ja cię będę uczył .
pozdrawiam :?

Tak się składa że pracuje, a korki w wawie są bardzo uciążliwe zęby gdzieś dojechać.
Ale bez nr klienta, bez działalność gospodarczej nic ci nie powiedzą.
Nie prowadzą sprzedaży detalicznej.
barti
Świeżak

Postprzez Ryba » 28/2/2008, 17:52

osobiście jeździłem na zephyrze z założoną oponą 160 (maksymalna szerokość wg instrukcji to 140) i nie czułem żeby źle się prowadził, tylko profil miala troche bardziej okrągły i szybciej się dzięki temu zużywała, ale z drugiej strony jeżdże teraz kawą er-6f i ona przy oryginalnych oponach ma podobny profil... ale przeskok ze 120 na 160 to już jest trochę przegięcie....
Ryba
Świeżak

Postprzez Ryba » 28/2/2008, 17:57

goOly19 napisał(a):http://moto.allegro.pl/item316387287_190_50_17_nowa_negocjacja_wysylka_gratis_.html
Panowie co o tym sadzicie? Potrzebuje opony 190 na 929 glownie chodzi mi o w miare dobra przyczepnosc ale zarazem zeby nie uciekala w mgnieniu oka, jak narazie nie zamierzam moto wykorzystywac w 100 % na torze wiece super super mi nie bedzie potrzebna a wiemy ze takie super sie kleja ale gorzej z wytrzymaloscia, co sadzicie o metzeler m3 ? pozdrawiam i czekam na odp

na bladego to bym Ci pilot roada nie polecał, to raczej turystyczna opona... chyba ze chcesz mieć częste uślizgi... ;)
Ryba
Świeżak

Poprzednia strona

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości

na górê