Problem z oponami...
• Strona 2 z 2 • 1, 2
http://moto.allegro.pl/item316387287_19 ... atis_.html
Panowie co o tym sadzicie? Potrzebuje opony 190 na 929 glownie chodzi mi o w miare dobra przyczepnosc ale zarazem zeby nie uciekala w mgnieniu oka, jak narazie nie zamierzam moto wykorzystywac w 100 % na torze wiece super super mi nie bedzie potrzebna a wiemy ze takie super sie kleja ale gorzej z wytrzymaloscia, co sadzicie o metzeler m3 ? pozdrawiam i czekam na odp
Panowie co o tym sadzicie? Potrzebuje opony 190 na 929 glownie chodzi mi o w miare dobra przyczepnosc ale zarazem zeby nie uciekala w mgnieniu oka, jak narazie nie zamierzam moto wykorzystywac w 100 % na torze wiece super super mi nie bedzie potrzebna a wiemy ze takie super sie kleja ale gorzej z wytrzymaloscia, co sadzicie o metzeler m3 ? pozdrawiam i czekam na odp
929 dlaczego honda ? bo .... HONDA TO HONDA;D
- goOly19
- Świeżak
senekkorzenna napisał(a):barti napisał(a):senekkorzenna napisał(a):barti napisał(a):Podepnę sie pod temat. Jakie opony polecicie do ER 5 do jazdy po mieście ??? Z punktu A do punktu B
odpowiedź w takim wypadku zawsze jest prosta-takie same jakie masz założone,a jak przy drogie dla ciebie to firmy oferują tańsze.dość przystępne ceny ma shinko a bieżniki na prawdę nowoczesne.Mam ich folder z ofertą to nawet informacja na jaki przedział nawierzchni jaki bieżnik.Szukaj pod www.hartphp.com.plw wawie masz ich sklep ul.Przecławska 9 tel.3561855 do 57, a ich strona warszawa@hartphp.com.pl
pozdrawiam
dzwoniłem do nich, ale trzeba być ich klientem zęby dowiedzieć się czegokolwiek odnośnie ceny
Warszawa to duże miasto ale chyba nie problem podjechać do nich i już masz jasność,zresztą co ja cię będę uczył .
pozdrawiam
Tak się składa że pracuje, a korki w wawie są bardzo uciążliwe zęby gdzieś dojechać.
Ale bez nr klienta, bez działalność gospodarczej nic ci nie powiedzą.
Nie prowadzą sprzedaży detalicznej.
-
barti - Świeżak
osobiście jeździłem na zephyrze z założoną oponą 160 (maksymalna szerokość wg instrukcji to 140) i nie czułem żeby źle się prowadził, tylko profil miala troche bardziej okrągły i szybciej się dzięki temu zużywała, ale z drugiej strony jeżdże teraz kawą er-6f i ona przy oryginalnych oponach ma podobny profil... ale przeskok ze 120 na 160 to już jest trochę przegięcie....
-
Ryba - Świeżak
goOly19 napisał(a):http://moto.allegro.pl/item316387287_190_50_17_nowa_negocjacja_wysylka_gratis_.html
na bladego to bym Ci pilot roada nie polecał, to raczej turystyczna opona... chyba ze chcesz mieć częste uślizgi...

-
Ryba - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości