Potrzeban jest krew z grupy 0 Rh-. Pomóżcie jak możecie!
• Strona 1 z 1
Potrzeban jest krew z grupy 0 Rh-. Pomóżcie jak możecie!
Mój kolega miał poważny wypadek. Stracił dużo krwi i nadal jest mu tak krew bardzo potrzebna. Jeżeli ktoś ma tą grupę krwi, to bardzo proszę, pomóżcie! Jest to dla wszystkich jego znajomych poważny cios, a ponieważ jest to bardzo rzadka grupa krwi, niewiele znalezliśmy już dawców. Naprawdę proszę pomóżcie. Jest to bardzo młody chłopak,a przez swoje hobby może już nigdy z nikim nie porozmawiać. Naprawdę, jęzeli masz taką grupe krwi, to pomóż mu i jego rodzicom! Odpowiem na każde pytanie, ale pomóż!
- madziaaa212
- Świeżak
Pamietaj ze nie musi to byc dokladnie taka sama grupa krwi, mozna isc, oddac krew i wypelnic karteczke dla kogo ta krew ma byc. wtedy krew dawcy bedzie wymieniona na krew dla potrzebujacego. dlatego prozba do wszystkich dawcow krwi jesli ktos moze teraz oddac krew niech odda i wypelni karteczke. podaj jego dane lub jak ktos czyta ten dzial a ma inna krew i moze ja oddac niech napisze do madzi.ja nie dawno oddawalem wiec teraz nie moge pomoc.ale ta wiadomoscia moze w jakis sposob naklonie czytajacych z inna grupa.
- MIG
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość