potrzebna pomoc odnosnie zxr400
• Strona 1 z 1
potrzebna pomoc odnosnie zxr400
witam. znajoma chce kupic zxr400. namawialem na f2 ale to filigranowa osobka i koniecznie chce cos mniejszego niz 600 (w sumie to dobrze) sprawa wyglada tak: jest do kupienia kawa a dokladniej ta:http://allegro.pl/item317801927_kawasaki_zxr_400.html tylko cos mi tu nie pasuje. sprzedawca mowi ze motro byl malowany bo wjechal do rowu ale nie mial dzwona. tylko dlaczego sa lagi upside-down ?? one tak mialy czy to jakas szczepa ?? jak mozecie to podpowiedzcie cos zeby sie dziewczyna nie wladowala na mine
z gory dzieki.

ogar 205 --> simson skuter --> wsk 125 i 175 --> gilera XR2 125 --> CBR f4 99 --> 636 04
-
Topic - Świeżak
był temat o moto z ogłoszeń!!!
a co do kawy to nie pchajcie się w to!!!
lipa z częściami i do tego nie wiadomo w jakim stanie jest moto, bo było mazane na nowo...
namów ją na jakąś 500 z owiewkami...
w tej kasie co ta kawa wybierzecie jakąś młodszą i ładniejszą 500...
a co do kawy to nie pchajcie się w to!!!
lipa z częściami i do tego nie wiadomo w jakim stanie jest moto, bo było mazane na nowo...
namów ją na jakąś 500 z owiewkami...
w tej kasie co ta kawa wybierzecie jakąś młodszą i ładniejszą 500...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Ja tydzień temu stałem sie nowym właścicielem takiej kawy tylko ze w "oryginalnym" malowaniu (albo przynajmniej ktoś dobrze to zrobił) jest to mój pierwszy poważny motor i myślę ze wystarczy na kilka miesięcy aby sie podszkolić i potem przesiąść sie na coś większego, myślę ze dla mało doświadczonej osoby, a dla dziewczyny to już całkiem dobry wybór. z częściami fakt widać mało tego ale w jednym z serwisów sie dowiadywałem to podobno większość elementów eksploatacyjnych mogą na zamówienie załatwić, ciekawe tylko ile to będzie kosztowało... ale za to wygląd na maxa mi sie podoba a te 16 tyś obrotów jak na 400 to jest coś! a ten z aukcji to już od zeszłego roku gość go wystawia i widać opchnąć go nie może, poszukaj może innego...
zxr 400 ---> F4 "tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności" A. Einstein
-
malmax - Świeżak
Faktycznie ta kawa pokutuje w ogłoszeniach od dawna, podpicowany po taniości zgniotek
A co do właściciela to było już kilka wersji czemu malował bo już kilka osób pytało na forum o tą kawe.

-
icid - VIP Ścigacz.pl
miały usd z przodu, czemu malowana? a nie wiadomo moze miala szlifa?? tylko ten kto nie jeździ nie ma przygód, kwestia tego co bylo i jak zostalo naprawione, motocykl szybki jak na ta klase, osobiscie wolalbym zeby kupila f2 która wcale duza gabarytowo nie jest a z serwisem nie bedzie problemów mocy tez przecież calej nie musi wykorzystywać
ps ja bym tego egzemplarza nie oglądał nawet ze wzgledu na sprzedajacego bo robi Ciebie w bambuko mówiąc ze w rowie wyladowała, w jego mniemaniu
to gorsze zlo bo nie poleciala na asfalt
? hehe
ps ja bym tego egzemplarza nie oglądał nawet ze wzgledu na sprzedajacego bo robi Ciebie w bambuko mówiąc ze w rowie wyladowała, w jego mniemaniu
to gorsze zlo bo nie poleciala na asfalt

[img:bfb38c4572]http://img155.imageshack.us/img155/9649/outlawfl6cc8.jpg[/img:bfb38c4572] | najlepszy portal motocyklowy: www.scigacz.pl
-
.OUTLAW. - Świeżak
ten motor był dobrze eksploatowany,bo on jeździ nią po mojej okolicy,kumpel nią jeździł i mówil ze maszyna nie z tej planeta,a pamietam jak na niej byl jeszcze oryginalny lakier,a dzwona raczej nie miał bo dobry kierowca z niego i o motor dba-moje zdanie,nie podkręcane
- flinston-91
- Świeżak
-
icid - VIP Ścigacz.pl
no wlasnie ze nie bo juz na jakiejs 250 smiga. jakis maly chopperek i teraz chce cos mocniejszego. 400 moze 500. ale musi byc to siagacz 

ogar 205 --> simson skuter --> wsk 125 i 175 --> gilera XR2 125 --> CBR f4 99 --> 636 04
-
Topic - Świeżak
u nas zarówno CB jak i GS z owiewkami są rzadko spotykane... ale są, madBoy miał chyba GS-a z owiewkami, a cb kiedyś była na allegro...
z tą mocą to bym nie przesadzał, jak latała już na moto to wie co jak gra... i pewnie da sobie rade z cebrą...
z tą mocą to bym nie przesadzał, jak latała już na moto to wie co jak gra... i pewnie da sobie rade z cebrą...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
f2 za 7 spokojnie kupi ale martwi mnie stosunek mocy do masy pasazerki
100/43. no i oczywiscie masy motocykla do jej wagi. z tego co mi sie wydaje to f2 jest ciezsza od zxr400.

-
Topic - Świeżak
według mnie to dla kobietki o tej wadze to nawet waga tego zxr 400 może być kłopotliwa bo to 160 kg. wiec prawie 4 razy więcej niżeli ona waży...może niech jakieś 250cm poszuka.
zxr 400 ---> F4 "tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności" A. Einstein
-
malmax - Świeżak
• Strona 1 z 1