Czy ktos potrafi cos powiedziec o kurtce Tschul VS Retbike
• Strona 1 z 1
Czy ktos potrafi cos powiedziec o kurtce Tschul VS Retbike
Czesc,
Znalazlem pare archiwalnych wypowiedzi o retbike (pozytywnych) ale nie wiem jak wypada malo znana firma Tschul w starciu z Retbike.
Mam do wydania max jakies 550 zl na skorzana kurtke.
Jestem zdecydowany na : http://www.retbike.pl/odziez/kurtki_sko ... ender.html
lub
http://moto.allegro.pl/item289222666_pr ... w2008.html
... poradzcie co kupic ?
dodam tylko ze retbike przekonuje mnie tym ze sporo osob sobie chwali te kurtki ale tschul bardziej mi sie podoba ,jezeli nie ustepuje retbike'owi to bedzie lepsza
)
Znalazlem pare archiwalnych wypowiedzi o retbike (pozytywnych) ale nie wiem jak wypada malo znana firma Tschul w starciu z Retbike.
Mam do wydania max jakies 550 zl na skorzana kurtke.
Jestem zdecydowany na : http://www.retbike.pl/odziez/kurtki_sko ... ender.html
lub
http://moto.allegro.pl/item289222666_pr ... w2008.html
... poradzcie co kupic ?
dodam tylko ze retbike przekonuje mnie tym ze sporo osob sobie chwali te kurtki ale tschul bardziej mi sie podoba ,jezeli nie ustepuje retbike'owi to bedzie lepsza

Hornet 600 - 2000 r. BLACK
-
luke2001 - Świeżak
-
GregorMoto - Bywalec
no to teraz juz nie wiem co brac
)
Wszyscy mi zachwalali tego retbike ze sie poprawili w produkcji kurtek , szwow itd. a Wy zachwalacie Tschul-a .... hm
w sumie to dobrze bo mi sie podoba ale nie chce kupic gowna a potem zalowac ..
Jutro ok. 11.00 jade kupic ktoras z kurtek - PISZCIE DALEJ

Wszyscy mi zachwalali tego retbike ze sie poprawili w produkcji kurtek , szwow itd. a Wy zachwalacie Tschul-a .... hm
w sumie to dobrze bo mi sie podoba ale nie chce kupic gowna a potem zalowac ..
Jutro ok. 11.00 jade kupic ktoras z kurtek - PISZCIE DALEJ

-
luke2001 - Świeżak
Jestes z Warszawy ,masz pelno sklepow do wyboru ,jedz przymierz ,dzien jest w końcu dlugi
,ale ja bym tez obstawial Tschula
.Napsiz pozniej co wybrales
pozdro

-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
no design tez mi sie podoba ale intresuje mnie bardziej to z jakich jest materialow ? Czy to nie jakas gowniana imitacja skory , albo zeby po deszczu nie okazalo sie ze sie roztopi i zrobi sie sztywna jak skorupa
))

-
luke2001 - Świeżak
Wydaje mi się że dobrze zrobiłeś sporo ludzi sobie zachwala Tschula a jeśli chodzi o retbika to ludzie z zaprzyjaźnionego sklepu z akcesoriami do moto coś mówili że zrezygnują z przedstawicielstwa tej firmy ze względu na sporą ilość reklamacji tylko mowa była wtedy o kombinezonach 

www.kamikazedriver.prv.pl | !!!Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem!!! | !!!Nie bierz życia na serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy !!! | !!! GSX_R 750 Srad !!!
-
P_R_O_T_E_Z_A - Świeżak
Zapodaj fotkę jak to wygląda na żywo jucz po kupnie u ciebie
www.kamikazedriver.prv.pl | !!!Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem!!! | !!!Nie bierz życia na serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy !!! | !!! GSX_R 750 Srad !!!
-
P_R_O_T_E_Z_A - Świeżak
oki - NARESZCIE doszla kurtka, troche sie poczta jak zwykle opuznila ale wszystko jest ok.
Jakosc wykonania itd jak za ta kase jest naprawde spoko. Jedyne co to rzeczywiscie troche sie przemieszczaja usztywninia ramion i lokci ale jak sie zalozy kurtke to jest wszystko ok. OGOLNIE POLECAM
))
(otwórz link)
(otwórz link)
Jakosc wykonania itd jak za ta kase jest naprawde spoko. Jedyne co to rzeczywiscie troche sie przemieszczaja usztywninia ramion i lokci ale jak sie zalozy kurtke to jest wszystko ok. OGOLNIE POLECAM

-
luke2001 - Świeżak
czy warto jest kupic kombinezon dwu czesciowy skurzany tej marki. Cena 1100zl jest do przyjecia.Wyglad tez ale nie wiem jak z jakoscia.A moze polecili byscie cos innego
Już niedługo... to już przeszłość
GS500f K4(2006)
GS500f K4(2006)

-
kaka84 - Świeżak
-
M. - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości