[turystyka] Kosowo 2007
• Strona 1 z 1
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Zajebista wycieczka, zdjęcia robią ogromne wrażenie! Ja sam mam zaplanowany wyjazd w te rejony na wrzesień. Mam nadzieję, że nie będzie już tak gorąco i że będzie mniejszy tłum.<br><hr>Mariusz
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Gratki zdjęcia i wycieczka. Widzę, że Twoje ego jest większe od pojemności twojego baku, ale życie nauczy Cię pokory. Mam nadzieję, że nie strzela Ci już do głowy wyjeżdżanie z campingu bez opłaty i chełpienie się tym wszystkim.
Rób dobry marketing naszym motocyklistom,nie obciach- trzymam kciuki.<br><hr>Globi.
Rób dobry marketing naszym motocyklistom,nie obciach- trzymam kciuki.<br><hr>Globi.
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tak kolego jest dokładnie tak jak mówisz - tylko następnym razem czytaj relację ze zrozumieniem proszę. Pozdrawiam Cię serdecznie. Do zobaczenia na trasie<br><hr>Młody
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tylko pozazdrościć. Piękne zdjęcia, wspaniała wycieczka. Matko, aż mi przykro się zrobiło, że chyba nigdy nie będę mogła czegoś takiego przeżyć...
Pozdrawiam i życzę kolejnych ciekawych podróży.<br><hr>secia
Pozdrawiam i życzę kolejnych ciekawych podróży.<br><hr>secia
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
JAk ja wam zazdroszcze chlopaki !!!
JAk dotychczas objechalem prawie juz cala Anglie ale to nic w porownaniu do was .
Ale jak kupie honde Vfr to mam nadzieje ze sie wybiore tam gdzie wy .
Pozdrowionka <br><hr>Japanes
JAk dotychczas objechalem prawie juz cala Anglie ale to nic w porownaniu do was .
Ale jak kupie honde Vfr to mam nadzieje ze sie wybiore tam gdzie wy .
Pozdrowionka <br><hr>Japanes
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości