Nastepny temat o jezdzie bez prawka ;]
• Strona 1 z 1
Nastepny temat o jezdzie bez prawka ;]
Wiec tak. Posiadam Yamahe Dt 50 ktora jezdze nacodzien. mam 15 lat. Ojciec sprowadza mi KTM'a exe 125 zarejestrowany na motorower. i Chodzi mi o dojazd. Bo mam wstep na lotnisko na ktorym moge swirowac. ( stunt). niestety narazie niemam mozliwosci zeby ktos mnie wozil z tym motorem codziennie. Wiec tu pytanie jak sam pojade. Jezeli motor na mnie zarejestrowany, nie mam prawka jedynie karta.. motor na 50 zarejestrowany. Co bedzie jak mnie psiaczki zlapia ? co mowic ?
Benelli 491 rr-->Yamaha DT 50 2003r.--> KTM exc 125
)

- Kuba111
- Świeżak
Jeśli pojedziesz przepisowo to Ci nic nie zrobią,ale jak przekroczysz szybkość to się mogą doczepić do poj. a potem będzie w twoim wypadku są dla nieletnich chyba,że na ojca zwalisz i Ojciec się dogada to z 500zł +laweta.
- WhiteArmy00
- Świeżak
nie obrazaj KILODW'a bo on troche wiecej wie od ciebie ... sam piszesz ze na 50 zarejestrowany co ty za pytanie zadajesz???????????? ostatnio powstal temat o takich jak ty!!! jak nie wiesz o czym mowie to czytaj :
Masz zarejestrowany na 50 to masz MOTOROWER!!! na ktory masz uprawnienia...jeszcze masz jakies pytania chetnie odpowiem
Masz zarejestrowany na 50 to masz MOTOROWER!!! na ktory masz uprawnienia...jeszcze masz jakies pytania chetnie odpowiem

nie polemizuj bo nie jestes predysponowany do emanowania tak apodaktycznych percepcji... | (nie dyskutuj jak nie potrafisz...)
xD | | http://www.scigacz.pl/rider/16915/foto/album/712/

-
Szopekk - Świeżak
Drogi Kubo111
Napisałeś jakbyś się do jakiegoś strasznego przestępstwa przygotowywał, a chcesz po prostu motorowerkiem się przefyrtać po mieście mając w kieszeni kartę motorowerową.
To żadne przestępstwo, więc nie musisz się tak denerwować, bo z tego stresu niepotrzebnie łamiesz regulamin forum.
Poza tym generujesz kolejny temat o tym samym, który zresztą powinien zostać już dawno zablokowany.
Napisałeś jakbyś się do jakiegoś strasznego przestępstwa przygotowywał, a chcesz po prostu motorowerkiem się przefyrtać po mieście mając w kieszeni kartę motorowerową.
To żadne przestępstwo, więc nie musisz się tak denerwować, bo z tego stresu niepotrzebnie łamiesz regulamin forum.
Poza tym generujesz kolejny temat o tym samym, który zresztą powinien zostać już dawno zablokowany.
SUPERMOTO.PL
-
kildow - Świeżak
Dobsz.. ^^ przepraszam ;]]] wiec najwazniejsze zeby tym lewo zarejestrowanym motorem jezdzic spokojnie ;] a co jezeli beda chcieli wziasc na badania ? i sie wszystko odkryje ? Slyszalem tez ze od tego roku nie obowiazuja juz odroczki na prawo jazdy .. glupota bo wiecej mlodych wziasdzie za kierownice. czy prawda? 

Benelli 491 rr-->Yamaha DT 50 2003r.--> KTM exc 125
)

- Kuba111
- Świeżak
-
kildow - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości