Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Wstydliwa kontuzja Hopkinsa
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Wstydliwa kontuzja Hopkinsa

Komentarze użytkowników
_________

[Aktualności] Wstydliwa kontuzja Hopkinsa

Postprzez Åšcigacz » 31/1/2008, 18:04

Dyskusja na temat: Wstydliwa kontuzja Hopkinsa
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Wstydliwa kontuzja Hopkinsa
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 31/1/2008, 18:04

Hmm...mięsnie dzielimy na przywodzace i odwodzace i nie musza to byc wcale miesnie krocza...nie widze tu więc zadnego wskazania że chodziło o krocze :)<br><hr>Nie medyk
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 31/1/2008, 18:58

Komentatorzy napisał(a):Hmm...mięsnie dzielimy na przywodzace i odwodzace i nie musza to byc wcale miesnie krocza...nie widze tu więc zadnego wskazania że chodziło o krocze :)<br><hr>Nie medyk<br>
Ale chodziło... ;-) Wystarczy zajrzeć na motogp.com<br><hr>Siostra Basen
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 31/1/2008, 22:10

tak, ale dzięki takiemu ujęciu tematu art zyskuje na pikanterii;)<br><hr>bolobloblo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/2/2008, 10:51

Komentatorzy napisał(a):Hmm...mięsnie dzielimy na przywodzace i odwodzace i nie musza to byc wcale miesnie krocza...nie widze tu więc zadnego wskazania że chodziło o krocze :)<br><hr>Nie medyk<br>
Komentatorzy napisał(a):Ale chodziło... ;-) Wystarczy zajrzeć na motogp.com<br><hr>Siostra Basen<br>
to chyba nie chodzi o to żeby sprawdzać na motogp.com co jest napisane na scigacz.pl...to by sie robiło bez sensu :) chodzi o to, ze artykuł nie ma wiele wspólnego z tytułem...znaczy, autor nie napisał o który konkretnie miesień przywodzacy chodziło :)<br><hr>nie medyk
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/2/2008, 11:08

Komentatorzy napisał(a):Ale chodziło... ;-) Wystarczy zajrzeć na motogp.com<br><hr>Siostra Basen<br>
Komentatorzy napisał(a):to chyba nie chodzi o to żeby sprawdzać na motogp.com co jest napisane na scigacz.pl...to by sie robiło bez sensu :) chodzi o to, ze artykuł nie ma wiele wspólnego z tytułem...znaczy, autor nie napisał o który konkretnie miesień przywodzacy chodziło :)<br><hr>nie medyk<br>
Napisałem czarno na białym, że chodzi o mięsień odwodzący w okolicach krocza. Ja też nie jestem medykiem, tylko motocyklistą ale jest tak jak napisałem i jeśli czegoś nie rozumiesz, albo nie wierzysz w to co przeczytałeś, to sprawdź sobie gdzie indziej i potwierdzi się to, co przeczytałeś tutaj<br><hr>Mick
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości

na górê