GSXR 600 part II xD
• Strona 1 z 1
GSXR 600 part II xD
Ktos wredny mi zablokowal posta nie no xD
A apropo naczytalem sie juz o pierwszym moto wiem wiem ... ale i tak go kupie hehe xD i apropo wlasnie bedzie za wlasne ciezko zapracowane pieniadze
i nie mam zamiaru ani siebie ani go polamac, tylko na spokojnie sie poduczyc najpierw 
A apropo naczytalem sie juz o pierwszym moto wiem wiem ... ale i tak go kupie hehe xD i apropo wlasnie bedzie za wlasne ciezko zapracowane pieniadze

- Krzysiek xD
- Świeżak
Powody:
1. Na samej górze jak BYK widnieje temat "CO NA PIERWSZE MOTO", a ty założyłeś kolejny - gratz
2. Gixer na pierwsze moto - oby tak dalej
3. Skoro ktoś zablokował stary temat (bo wiedział że do niczego nie prowadzi) to po cholerę zakładasz kolejny, taki sam i do tego NIC NIE WNOSZĄCY.
4. Jest 21.01 - mogę się założyć o litr wachy że do 21.30 ten temat zostanie zablokowany.
1. Na samej górze jak BYK widnieje temat "CO NA PIERWSZE MOTO", a ty założyłeś kolejny - gratz
2. Gixer na pierwsze moto - oby tak dalej
3. Skoro ktoś zablokował stary temat (bo wiedział że do niczego nie prowadzi) to po cholerę zakładasz kolejny, taki sam i do tego NIC NIE WNOSZĄCY.
4. Jest 21.01 - mogę się założyć o litr wachy że do 21.30 ten temat zostanie zablokowany.
Yamaha TeTetka Szyćsetka -> to już przeszłość......w oczekiwaniu na kolejne moto

-
wiklad - VIP Ścigacz.pl
Nie wiem ale mam wrażenie że kolaga wpadł powiedzieć nam że i tak sobie kupi
Kup sobie kolego i wklej zdjęcie na Sweet Brokacik 

-
icid - VIP Ścigacz.pl
każdemu???? czy temu co pierwszy przyjedzie???
ps. napisałeś MOGĘ się założyć o litr wachy, a to nie znaczy zakładam się o litr wachy... gdyby znalazł się ktoś kto przyjął by zakład wtedy był by on ważny a tak, zaoszczędziłeś jednak tego litra...
ps. napisałeś MOGĘ się założyć o litr wachy, a to nie znaczy zakładam się o litr wachy... gdyby znalazł się ktoś kto przyjął by zakład wtedy był by on ważny a tak, zaoszczędziłeś jednak tego litra...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
melvin napisał(a):każdemu???? czy temu co pierwszy przyjedzie???
NO wiesz!! Czy to wazne czy sie założył czy nie, wazne że stawia i zaprasza

Samotna pasażerko odkręć gaz.
Wierna kolorowi, niewierna firmie...
FZS 600 '98, FZS1000 '02, SV1000 '03 (pierwszy tysiak padł
)
Wierna kolorowi, niewierna firmie...
FZS 600 '98, FZS1000 '02, SV1000 '03 (pierwszy tysiak padł

-
Inna - Świeżak
to może ja sobie rezerwację zrobię na tego litra, a podrzucisz go do mnie jakoś w sezonie i odwiedzimy ten nowy klub co to go u mnie otwierają w 2008r, ostatnio mówiłeś że masz daleko i nie wpadniesz to teraz będziesz miał okazję 

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Re: GSXR 600 part II xD
Krzysiek xD napisał(a):Ktos wredny mi zablokowal posta nie no xD
A apropo naczytalem sie juz o pierwszym moto wiem wiem ... ale i tak go kupie hehe xD i apropo wlasnie bedzie za wlasne ciezko zapracowane pieniadzei nie mam zamiaru ani siebie ani go polamac, tylko na spokojnie sie poduczyc najpierw
W mojej miejscowosci kilka lat temu tez był taki, który miał jezdzic spokojnie i zabił sie na ulicy przy której mieszkał

- pawlak200192
- VIP Ścigacz.pl
-
icid - VIP Ścigacz.pl
jak juz jeden z kolegow wczesniej zauwazyl temat zostal wczesniej zablokowany dokladnie z takich powodow jakie sie domysla. teraz nie jest inaczej i dalej nie ma sensu wiec blokuje. chyba nikt sie nie pogniewa...
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1