[SPRZEDAM] Kaski Ride Icon
• Strona 1 z 1
[SPRZEDAM] Kaski Ride Icon
Ostatnio edytowano 10/11/2010, 13:30 przez hefron, łącznie edytowano 2 razy
-
hefron - VIP Ścigacz.pl
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
Czy jakie polski sklep ma w swoim asortymencie jakies produkty firmy Icon ,bo musze powiedziec ,ze jezeli te kaski i odziez tak dobrze sie sprawuja jak wygladaja to miod 

-
Piankowy Marynarzyk napisał(a):Czy jakie polski sklep ma w swoim asortymencie jakies produkty firmy Icon ,bo musze powiedziec ,ze jezeli te kaski i odziez tak dobrze sie sprawuja jak wygladaja to miod
powiem Wam niebawem sama

za parę dni mam nadzieję odbiorę mój prezent gwiazdkowy rękawiczki Icona ... takie śliczne z gwiazdkami

już się nie mogę doczekać
jak tylko będę miała kasę to kupuję też kask

-
Kaja - VIP Ścigacz.pl
Ooo to czekamy na recenzje xD obszerna
Tylko rozumiem ,ze kupujesz w ciemno ? Czy bedziesz miala mozliwosc obejrzenia na miejscu :>?
BTW : Hefron ,sam Papiez moze jezdzic
,ale to tez nie mala inwestycja jest ,wiec czlowiek przezorny ubezpieczony
Chodzi mi o to ,ze fajnie jakby byla mozliwosc gdzie w Polsce obejrzenia tego na zywca 

Tylko rozumiem ,ze kupujesz w ciemno ? Czy bedziesz miala mozliwosc obejrzenia na miejscu :>?
BTW : Hefron ,sam Papiez moze jezdzic

-
Piankowy Marynarzyk napisał(a):Ooo to czekamy na recenzje xD obszerna![]()
ok, napisze

kupuje w ciemno ale jedyne małe obawy jakie mam to takie ze mam nieproporcjonalne dłonie ...

-
Kaja - VIP Ścigacz.pl
Kask Decay Domain będzie można przymierzyć już za kilka dni u nas, więc z rozmiarami chyba nie będzie niewiadomych. Trzeba mieć tylko chęci i kasę
Aha, zapomniałbym. Kaski mierzymy w jednorazowych reklamówkach z Biedronki... albo w "worku ukrycia".

-
hefron - VIP Ścigacz.pl
Odświeżam temat
Mamy wszystkie kaski Ride Icon'a, a niedługo będzie pełna oferta Ride Icon, na stanie u nas w magazynie. Można zamawiać już teraz.
http://allegro.pl/sklep/259258_livefast ... gory=24516

http://allegro.pl/sklep/259258_livefast ... gory=24516
-
hefron - VIP Ścigacz.pl
Mam kilku znajomych w stanach i większość twierdzi że szczególnie kaski ICON owszem fajnie wyglądają ale jakościowo to już zupełnie co innego.
W większości przypadków chodzi o rzeczy doczepione do kasku(spoilery,wypustki itp.) często po pewnym czasie zaczynają się ruszać, w drastycznych przypadkach odpadają całkiem.
Zresztą wystarczy zapytać pana google
na amerykanskich stronach łatwo znaleźć recenzje owego sprzętu z tego co widziałem to niestety większość nie wypowiada się zbyt dobrze na temat tej firmy, dodam że sporo sklepów w USA wycofało się z dystrybucji sprzętu firmy ICON.
Pozdrawiam
W większości przypadków chodzi o rzeczy doczepione do kasku(spoilery,wypustki itp.) często po pewnym czasie zaczynają się ruszać, w drastycznych przypadkach odpadają całkiem.
Zresztą wystarczy zapytać pana google

Pozdrawiam
-
Rocca - Świeżak
• Strona 1 z 1