XS 750 rocznik 1977
• Strona 1 z 1
XS 750 rocznik 1977
Mam do Was pytanie:
W ogłoszeniach znalazłem motocykl Yamahe XS 750 rocznik 1977. Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z Was zna miejsca gdzie można dostać części do takiego motocykla. Strasznie podoba mi się ten sprzęt jednak boję się o dostępność części bo wiem że w Polsce motocykle produkowane przed 1980 to egzemplarze kolekcjonerskie do których nie ma zamienników.
W ogłoszeniach znalazłem motocykl Yamahe XS 750 rocznik 1977. Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z Was zna miejsca gdzie można dostać części do takiego motocykla. Strasznie podoba mi się ten sprzęt jednak boję się o dostępność części bo wiem że w Polsce motocykle produkowane przed 1980 to egzemplarze kolekcjonerskie do których nie ma zamienników.
- Linde
- Świeżak
Z zamiennikam to może być problem(może oprócz filtrów powietrza,oleju,świec uszczelniaczy goleni itp.) ale z oryginałami to raczej nie.
Jeśli ktoś powie Ci że części nie da się zdobyć to kłamie bo po prostu nie chce mu sie podzwonić i załatwić.
Podoba mi się podejście twoje do klasyki.
Ja też uwielbiam klasyczną formę.
Jeśli potrzebujesz info lub pogadać dawaj na priva.
Jeśli ktoś powie Ci że części nie da się zdobyć to kłamie bo po prostu nie chce mu sie podzwonić i załatwić.
Podoba mi się podejście twoje do klasyki.
Ja też uwielbiam klasyczną formę.
Jeśli potrzebujesz info lub pogadać dawaj na priva.
-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości