w jaki sposób kupujecie ciuchy na moto?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Zenon uwierz mi że to nie takie proste jak myślisz z tą rozmiarówką. Każdy materiał, krój itp inaczej lezy. Rozmiarówki nawet w cm mierzonych z każdej strony i polem powierzchni wyliczanym całką od pasa po szyje mało mówią.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
to wyliczasz całka wszystko to co chcesz kupic?:)hehe mozliwe nie mowie ze nie z tym krojem,wiec moze mialem po prostu szczescie:Pja nie mam mozliwosci przymierzenia na realu rzeczy bo przeciez nie bede tylko po to jechal do innego miasta oraz u mnie zaopatrzenie lipne
Suzuki GSF 650N | | http://pl.youtube.com/watch?v=5TA1liegF ... ed&search= | http://pl.youtube.com/watch?v=A8_BYLDXMUE | <loooooooooooooooooooooooooooool>
- ZZZenonnn
- Świeżak
Nie zawsze opłaca się kupować w necie. Ostatnio chciałem kupić rękawice zimowe. Wybrałem Utika Ice. Poszukałem w necie (allegro, sklepy) - cena ok 130-140 zł + przesyłka.
Kiedyś do Świata Motocykli dodali CD z katalogiem Inter Motors. Jedną z super opcji jest to że można on-line sprawdzić czy dany produkt jest w danym sklepie oraz aktualną cenę. A więc sobie sprawdzam. I co się okazało? Jest mój rozmiar w sklepie niedaleko a cena: 93 zł. Aż mnie zamurowało. A więc nie czekałem tylko podjechałem i kupiłem. Co prawda jeszcze nie przetestowałem tych rękawic, ale z wyglądu są super. A poza moim zdaniem to nieuczciwe oglądać w sklepie a kupować w necie. No ale wiadomo, Polak - naród pazerny i kombinuje jak tu tylko najmniej zapłacić. No ale czy nie warto dać zarobic sprzedawcy który magazynuje, prezentuje, udziela porad? W końcu za coś się płaci... A jeżeli nie będziemy kupowac w sklepie to później towar będziemy mogli obejrzeć ale na obrazku.
Kiedyś do Świata Motocykli dodali CD z katalogiem Inter Motors. Jedną z super opcji jest to że można on-line sprawdzić czy dany produkt jest w danym sklepie oraz aktualną cenę. A więc sobie sprawdzam. I co się okazało? Jest mój rozmiar w sklepie niedaleko a cena: 93 zł. Aż mnie zamurowało. A więc nie czekałem tylko podjechałem i kupiłem. Co prawda jeszcze nie przetestowałem tych rękawic, ale z wyglądu są super. A poza moim zdaniem to nieuczciwe oglądać w sklepie a kupować w necie. No ale wiadomo, Polak - naród pazerny i kombinuje jak tu tylko najmniej zapłacić. No ale czy nie warto dać zarobic sprzedawcy który magazynuje, prezentuje, udziela porad? W końcu za coś się płaci... A jeżeli nie będziemy kupowac w sklepie to później towar będziemy mogli obejrzeć ale na obrazku.
VFR 02'
-
navi - Świeżak
Jeśli różnice w cenie są niewielkie (do 20%) to ja osobiście wolę kupić w sklepie. Często jednak różnica w cenie jest tak potężna, że naprawdę ciężko jest być aż tak uczciwym, łatwo natomiast pozbyć się wyrzutów sumienia.
Poza tym w sklepach też zazwyczaj nie ma pełnej rozmiarówki, więc często trzeba do niego przyjechać dwa, trzy razy, co też nie zniechęca do zakupów internetowych.

Poza tym w sklepach też zazwyczaj nie ma pełnej rozmiarówki, więc często trzeba do niego przyjechać dwa, trzy razy, co też nie zniechęca do zakupów internetowych.
SUPERMOTO.PL
-
kildow - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości