Do Wszystkich Motocyklistów ! :?:
• Strona 2 z 2 • 1, 2
wnioski na twoj temat nie sa przezemnie wymyslanie ani wysnuwane..bo opinia na twoj temat na forum jest ogolnie znana i raczej niczego nowego nie powiedzialem...niech mi ktos powie ze sie myle?
skrzywdzilem cie psychicznie? heheheh to forum, nie sadzilem, ze mozna jakas opinia kogos skrzywdzic psychicznie...jednym slowem mieczak jestes i tyle
ALE jestem tolerancyjny I...jesli boisz sie opini na swoj temat to zapraszam na forum sweet brokacik..tam napewno bedziesz słeetusny i wogole...SZPICER gdzie jestes? ja nie potrafie pisac jak ty

skrzywdzilem cie psychicznie? heheheh to forum, nie sadzilem, ze mozna jakas opinia kogos skrzywdzic psychicznie...jednym slowem mieczak jestes i tyle

ALE jestem tolerancyjny I...jesli boisz sie opini na swoj temat to zapraszam na forum sweet brokacik..tam napewno bedziesz słeetusny i wogole...SZPICER gdzie jestes? ja nie potrafie pisac jak ty

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
QrCzE kOruSS znuFF mAsh jAkiEs SaPy?? mOsznAby pOwiedZiec rzE nIezLy z CieBie KreJzoL : * : * sLyshalEm rzE FozIsh LasKi sFoim AeRoX 130 km/h i zaMieniacie sIe kAskiem oRas sZczaLy z wyDechU poffodujom u LasEk dRganie rOnczek i niE tYlko
PS. gumiss tym razem na czas
PS. gumiss tym razem na czas

ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Ścigacz.pl
SzpiceR - Ty to sam tworzysz? Czy jakims programikiem przetwarzasz normalny tekst? Jesli samemu to respect, jestem pod wrazeniem
..jak typowa goraca 13stka

..jak typowa goraca 13stka

Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Ścigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2