Numer lakieru
• Strona 1 z 1
Numer lakieru
Witam pisze z prośbą do posiadaczy cbr F2 lub do użytkowników którzy mają może kod lakieru do F2 z 93 r. A może ktoś wie w którym miejscu na moto jest on umieszczony bo ja nie mogę znaleźć....chodzi o ten model,chodzi mi oczywiście o czerwony kolor
- Załączniki
-
- hujasy.jpg (121.87 KiB) PrzeglÄ…dane 1505 razy
-
maatiaas - Świeżak
elcommendante napisał(a):musisz poszukac w serwisowce, wydaje mi sie, ze ostatnio kiedy czegos tam szukalem widzialem tam podane zestawy kolorystyczne i przy nich kody lakieru dla poszczegolnych modeli
posiadasz link do jakiejś serwisówki?? próbowałem ściągnąć jakąś z tematu o serwisówkach na ścigacz.pl ale w żadnej nic tam nie było o kodzie farby.
-
maatiaas - Świeżak
Zerknij na tabliczke znamionową. Tam może być. Czasem, jest pod zbiornikiem paliwa napisane. W moim B6 byla taka naklejka która wyglądała jak naklejka z ceną w Tesco 

Sprzedam Suzuki Bandit 600S 2003
-
mlody-pawel - Świeżak
Zerknij na tabliczke znamionową. Tam może być. Czasem, jest pod zbiornikiem paliwa napisane. W moim B6 byla taka naklejka która wyglądała jak naklejka z ceną w Tesco 

Sprzedam Suzuki Bandit 600S 2003
-
mlody-pawel - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości