Zobacz wÄ…tek - Pomoc w ustaleniu rocznika Honda cr 125
NAS Analytics TAG

Pomoc w ustaleniu rocznika Honda cr 125

Enduro, Cross
_________

Pomoc w ustaleniu rocznika Honda cr 125

Postprzez djelmo » 7/1/2008, 18:23

Witam wszystkich. Od niedawna zasiadam Honde Cr 125, poczytalem troszke na formu. Dzieki za pomyślne porady co od niektorych. Respect dla gości którzy mają pojęcie o crossach. W moim dopiero wymieniłem wał korbowy na nowy. Teraz śmiga ładnie. Ale mam do Was małe pytanko. Jedyne numery jakie na nim znalazlem to nr. silnika. Nie moge znależć nigdzie nr. ramy oraz rocznika Orientujecie się jak mozna to sprawdzić ? "Na oko" to jest kolo 95 roku, ale ze względu na częste zmiany kontrukcyjne dużo części trzeba kupować po konkretnym roczniku. Dzięki z góry za pomoc
djelmo
Świeżak

Postprzez Manhatan » 7/1/2008, 18:44

Może jakieś zdjęcie? Bo po nr. silnika to raczej mało się dowiemy. Co do nr. ramy, szukaj ich w okolicach główki ramy, tam powinny być...
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
Manhatan
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez djelmo » 7/1/2008, 23:23

No widzisz nie znalazlem nigdzie na glowce zadnego numeru, sam sie dziwie , ale nie moge nigdzie znalezc, a jesli mialbym numery ramy, to czy po nich moge dojsc do tego jaki to rocznik ? Jutro wrzuce zdjecie. moze mi pomozecie po wygladzie.
djelmo
Świeżak

Postprzez Manhatan » 8/1/2008, 16:29

Wystarczy, że zadzwonisz do serwisu Hondy i podasz im nr. a oni sprawdzą który to rok.
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
Manhatan
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez konan » 8/1/2008, 17:57

albo znajdziesz gdzieś tabliczke znamieniową i tam powinno być gdzieś napisane ;)
Nienawidze anty motocyklistów co życzą nam źle ;/;/ fan streetbike moto gp fmx/sm/mx/MP i ME/

Obrazek (otwórz link)Im
konan
Świeżak

Powrót do Offroad

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości

na górê