Hot Grips
• Strona 1 z 1
Hot Grips
co myslicie i podgrzewanych manetkach?
GSF 600N | | http://uk.youtube.com/watch?v=-lPBgtRLmIE
-
johnmichael - VIP Åšcigacz.pl
Ja używam, bardzo sobie chwalę. W ostatnie święta bożego narodzenia w temperaturze -4 zrobiłem 350 km i ręce miałem ciepłe*

Where my white horse rides
-
Wiewiór81 - VIP Ścigacz.pl
w tym przypadkumoże sie przydają ale czy z nimi nie jest podobnie jak z kimą w samochodach nie zwiększa zużycia??Wiewiór81 napisał(a):Ja używam, bardzo sobie chwalę. W ostatnie święta bożego narodzenia w temperaturze -4 zrobiłem 350 km i ręce miałem ciepłe*![]()
Nienawidze anty motocyklistów co życzą nam źle ;/;/ fan streetbike moto gp fmx/sm/mx/MP i ME/
(otwórz link)Im

-
konan - Świeżak
Wiewiór81 napisał(a):Ja używam, bardzo sobie chwalę. W ostatnie święta bożego narodzenia w temperaturze -4 zrobiłem 350 km i ręce miałem ciepłe*![]()
tia... -4 to było w dzień, a Ty jechałeś w nocy...
ale to prawda, podgrzewane manetki sÄ… fajnym bajerem

www.wiktor.lukasiewicz.net.pl/ | Życie nie powinno być podróżą do grobu(...)Jest raczej ślizganiem się z boku na bok z czekoladą w jednej dłoni, winem w drugiej, ciałem gruntownie wyeksponowanym, totalnie wyczerpanym i z krzykiem:Cholera, ale jazda!=)
-
Nefretete - VIP Åšcigacz.pl
Dobry bajer,tylko trzeba zainstalowac tak,zeby dzialaly tylko po przekreceniu kluczyka.
Kolega ma w fz6 cosik takiego,kiedys zostawil moto na parkingu i jakis mily czlowiek wlaczyl magicznego pstryczka od manetek- akumulator padl niestety:/
Kolega ma w fz6 cosik takiego,kiedys zostawil moto na parkingu i jakis mily czlowiek wlaczyl magicznego pstryczka od manetek- akumulator padl niestety:/

Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy

zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
Dzisiaj bylem w Halfordsie i ogladalem z plynna regulacja temperatury (jest przecena na 34,99) ale ja nie potrzebuje narazie bo do pracy mam tylko 10 min. Chyba nawet sie dobrze nie zagrzeja przez ten czas.
<a href="http://h-tsz.com/amFzcWxh">Dostaniesz w PYSK jak klikniesz.
-
jasql - Bywalec
ja wlasnie wczoraj sobie cosik takiego kupilem, bo do pracy mam 60km a w srode bylo 3 stopnie Celcjusza i rece dochodzily do siebie do 12 w poludnie.
wlasnie je zainstalowalem, a moze jutro przetestuje, albo jeszcze dzis w nocy:)
wlasnie je zainstalowalem, a moze jutro przetestuje, albo jeszcze dzis w nocy:)
GSF 600N | | http://uk.youtube.com/watch?v=-lPBgtRLmIE
-
johnmichael - VIP Åšcigacz.pl
Thrillco napisał(a):Przypomniały mi się czasy, kiedy to musiałem w październiku dojezdżac do pracy ok.20km o 6 rano...och co ja bym wtedy dał choćby za podgrzewane manetki...
ale i tak przyjemnośc z jazdy najwazniejsza...
troche sie późno obudziłem w tym temaci ale fajna sprawa podgrzewane manety
Yamaha R1 RN19 

-
GregorMoto - Bywalec
Jesli ktos jezdi nie tylko w cieple letnie dni jest to super rozwiazanie. Daja naprawde duzo komfortu przy nizszych temperaturach. Ja takowe zamontowalem i jestem bardzo zadowolony.
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
mlody napisał(a):Dobry bajer,tylko trzeba zainstalowac tak,zeby dzialaly tylko po przekreceniu kluczyka.
ale taki motyw z kluczykiem będzie na moje oczko z 2 lub 3x droższy :/ ponieważ nie każdy umie podłączyć "coś" pod stacyjkę kluczyka... a prosta zamiana manetek z pociągnięciem kabelka to raptem 15minut zabawy...
- Dokaz
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości