Versys czy V-Strom?
• Strona 1 z 1
Versys czy V-Strom?
Witam,
Na następny sezon planuje zakupić sobie podróżną endurkę i po wielu wizytach w salonach do finału przeszły Kawasaki KLE 650 Versys oraz Suzuki DL 650 V-Strom. Niestety nie dostałem żadnego z nich do jazdy testowej, więc prosiłbym o opinie i rady użytkowników lub znawców obu tych sprzętów.
Z góry dzięki za każdy sensowny komentarz.

Na następny sezon planuje zakupić sobie podróżną endurkę i po wielu wizytach w salonach do finału przeszły Kawasaki KLE 650 Versys oraz Suzuki DL 650 V-Strom. Niestety nie dostałem żadnego z nich do jazdy testowej, więc prosiłbym o opinie i rady użytkowników lub znawców obu tych sprzętów.
Z góry dzięki za każdy sensowny komentarz.

- MacD
- Świeżak
DL650 - nie jeździlem nim dużo ale mogę powiedzieć: dobra ochrona przed wiatrem - mam 174 wzrostu i jechalem z otwartą szczęką do prędkości ok 160km/h i nie wiało w twarz. Motocykl jest dość wysoki - mam długie nogi więc nie mialem problemu z dostawaniem do ziemi. Jeśli chodzi o silnik - bardzo dobrze ciągnie od samego dołu (Jadąc w korku na jedynce szarpnąłem gazem i opona zerwała przyczepność a obroty nie wzrosły powyżej 3.5tys). Łatwy w prowadzeniu. Przyjemnie sie nim jeździ w trasie jak i na drodze szutrowej. Hamulce w porównaniu z moim B6 duuzo mocniejsze. Zawieszenie przednie też bardziej mi przypadło do gustu.
Sprzedam Suzuki Bandit 600S 2003
-
mlody-pawel - Świeżak
-
GregorMoto - Bywalec
• Strona 1 z 1