Czy moze mi ktos dac jakies propozycje motorka
• Strona 1 z 1
Czy moze mi ktos dac jakies propozycje motorka
Hey jestem tutaj nowy i mam problem.Nie jezdziłem na zadnym motocyklu tylko na skuterze.Chciałbym aby ktos mi doradził w jego wyborze nie posiadam prawo jazdy kategori A a kwota jaka dysponuje na motocykl to tylko 1100zł zdaje sobie sprawe ze do bardzo mizerna kwota ale wieciej niestety nie posiadam. Jeśli można prosiłbym o jakies propozycje za czym mogłbym sie rozejrzeć. Zaintesowany jestem chopperami albo ścigaczami bo enduro mnie nie kręci. Z góry dziekuje za jaką kolwiek pomoc
- nearthed
- Świeżak
Powiem tak ....to bardzo mizerna kwota jak na motocykl więc na wiele nie możesz liczyć jednak polecam coś starszej daty... np: poszukać jakiejś MZ-etki lub coś w tym stylu - powiedzmy 250 ccm to na początek wystarczy a za taką cene powiedzmy że "uda" ci się kupić nowszą wersje z obrotomierzem i z tarczówką ... i zależy to też od stanu i od sprzedawcy...Także życze owocnych poszukiwań
:) i gorÄ…co pozdrawiam wszystkich

- Fonio
- Świeżak
koleś do 1100zł to jedynie możesz kupić jedynie dobry kask a nie japońca ale jak masz coś kupić w tej kwocie radze mz etz 250 mój kumpel miał i ja się też na niej uczyłem jeżdzić i ją polecam w tej kwocie etz 251 niekupuj bo "podobno"są wywrotne
- fazer 600 (98koni)
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości