czy to smiesznie?
• Strona 1 z 1
czy to smiesznie?
czy to smiesznie jezdzic na transalpie(stonowana ciemna zielen) w kasku typu "otwarty'?Czy raczej bezwzglednie kask enduro.Jazda miasto/szosa.
Jakie Wasze zdanie?
Jakie Wasze zdanie?
- Załączniki
-
- b2.JPG (12.89 KiB) PrzeglÄ…dane 2563 razy
-
atego815 - Świeżak
hehe wydaje mi sie smieszne jezdzic w czyms co sie nie podoba wlascicielowi danej rzeczy, pozatym chyba liczy sie wygoda a nie wyglad?
- po_prostu_ja
- Świeżak
śmieszne? Nie, ale nie do końca rozsądne. IMHO w tkaim kasku można latać na cruiserach, bo tam się rzadko 100 przekracza. Do kązdego innego kasku polecałbym integrala albo szczękowca. Bezpieczniej
No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
Terror ma racje,ja bym stawial na bezpieczenstwo. A przy troszke chlodniejszych dniach bedziesz tesknil za integralem,lub podczas jazdy w nocy gdzies miedzy lasami... A Transalp to nie spacerowka i mozna nim wesolo posmigac. (I ta przyjemnosc z polykania muszek przy wolniejszych predkosciach
) Ale jesli zamierzasz jezdzic tylko w upalne dni,nie boisz sie o wyrwanie dolnej szczeki to smialo bierz otwarty 

- POLSKI
- Świeżak
ja nigdy bym tego niezalozyl po 1 niebespiczny przy jakim kolwiek upadku jak udezysz broda to niemila sprawa po 2 jak bendziesz jezdzil noco to zimno w szyje po 3 nie kupuj lepiej kup se cos z szczeko!!!
hehehehe zyj chwilo puki jest czas!!!!!
- Jonathan_Lomza
- Świeżak
BArdzo dziekuje za zainteresowanie tematem i odpowiedzi.Ciesze sie ze uwazacie ze to nie glupio.Oczywiscie 5+ tym ktorzy slusznie tez zwrocili uwage na sprawe bezpieczenstwa.Jestem nowicjuszem na takim trampku i chyba dluuuugo nie bede przekraczal 100/120/h.Kupilem juz otwarty kask i faktycznie jazda "bajka"...ta widocznosc...
Pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje.
Pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje.

-
atego815 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości