Zobacz wÄ…tek - SZUKALEM 1000 KUPILEM DALEJ 600
NAS Analytics TAG

SZUKALEM 1000 KUPILEM DALEJ 600

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Postprzez Frycio » 20/7/2006, 17:32

czytam co tu piszecie i każdy z was ma odrobinę racji.Polska to niestety nie jest bajka.ciężko o normalną prace a żeby jeszcze z tego cos na motocykl odłożyć-ciężka sprawa.ale to jednak nasz kraj.sam tu uzbierałem na GSXRa z87roku.teraz lece do Anglii.zarabiać na marzenia.może się uda.nie byłem tam jeszcze ale wiem że bedzie mi czasem żle.może i jakieś pieniądze się zarobi ale jednak to obcy kraj:(człowiek nie jest u siebie.to też troche chyba dołuje.ale nie załamujmy się-cieszmy się też tym co mamy.motocyklem jakim mamy -też się cieszmy.mam Giesia-może i jest stary ale to motocykl-moja pasja.czuje się motocyklistą ,jeżdże...to jest piekne!Pozdrawiam wszystkich.
GSX-R 750 Srad
Frycio
Świeżak

Postprzez spazz » 20/7/2006, 18:31

pozytywnie. szacuneczek
spazz
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez xatt » 20/7/2006, 21:33

Frycio napisał(a):.Polska to niestety nie jest bajka.ale to jednak nasz kraj..ale nie załamujmy się-cieszmy się też tym co mamy.motocyklem jakim mamy -też się cieszmy.mam Giesia-może i jest stary ale to motocykl-moja pasja.czuje się motocyklistą ,jeżdże...to jest piekne!Pozdrawiam wszystkich.

oby wiecej Polakow tak myslalo jak Frycio...CIESZMY SIE TYM CO MAMY! bo sa (NAPRAWDE...) ludzie i narody, ktorym jest jeszcze gorzej.....

Fryciu - pozdrawiam serdecznie! Ty wyjezdzasz ja wracam - w niedziele (z lotniska Newark do Amsterdamu a potem do W-wy) i juz sie doczekac nie moge! - tej "polskiej szarzyzny..." :D

kiedys ktos tak spiewal - Polska to nasz kraj, Polska Polska NAJ!!! - i tak myslmy, pomimo wszystko. Amen.
1. Romet ogar 200 (1989r.)
2. Kawasaki gpz 500s (1994r.)
3. Honda cbr600 F4i sport (2001r.)
4. Suzuki GSX-650F - nówka sztuka na dotarciu

...FJR1300 - my dream (może jak się zestarzeję...)

Nie Jedź Szybciej Niż Twój Anioł Stróż Potrafi Latać ;)
xatt
Świeżak

Poprzednia strona

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 22 gości

na górê