Supermoto lub enduro 50-tka w przystępnej cenie...propozycje
• Strona 1 z 1
Supermoto lub enduro 50-tka w przystępnej cenie...propozycje
Mam motor enduro i chciałbym się przesiąść na jakieś super moto lub coś w tym stylu i w przystępnej cenie ...macie jakieś propozycje ?
[/img]
[/img]
- Fonio
- Świeżak
odpowiedź
Powiem tak... ok 4500 zł to coś koło tego bym chciał włożyć...a jeśli chodzi o crossa to miałem już enduro i bardzo mnie zainteresowały supermoto coś w stylu Aprilia MX50 lub Rieju RR50 z oponami szosowymi
:) ProszÄ™ o jakieÅ› ciekawe propozycje 

- Fonio
- Świeżak
Derbi Senda SM 50
W 5 tyś. się powinieneś zmieścić o ile niebędzie to jakiś nawiedzony gościu który chce niewiadomo ile
Była taka ostatnio na allegro za 4700zł z 2000r. na szosówkach z przebiegiem 27000km, tuning na 70ccm, przejechane na nowym cylindrze 1000km. Okazja była niemała tymbardzej, że miał jeszcze kilka rzeczy tuningowych:dysze, wydech itp. Do MX-ów też sie przymierzałem ale stwierzdziłem, że ten sam rocznik jest troche droższy, pozatym niema porównania jeśli chodzi o części i ich ceny. A znowu kupić crossa i zmieniać koła na szosówki to, by Cię za dużo wyniosło.
Pozdro

Pozdro
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
SUPERMOTo
No co prawda to prawda... no mi właśńie zależy na typowych rysach supermoto ...co właśnie MX mi to zapewnia ... a także interesował mnie rocznik powyżej niż 2000r ponieważ mój obecny motor jest z tego rocznika i chciałem wyprubować nowsze technologie coś około ( 2002 - 2003) rocznik bo na nowsze nie mam raczej szans w tym przedziale cenowym ....i chciałbym jeszcze jedną kwestie poruszyć . Otóż wiele osób wspomina że nie ma części do Aprili ...z czym nie mogę się zupełnie zgodzić otóż mój kolega ma Aprilie Classic iwciąż ją tunninguje i nia ma z cżeściami żadnego problemu. Ja równierz pomimo że nie posiadam obecnie Aprili to gdybym ją miał to znam wiele wiele miejsc gdzier bez problemu do tak znanej marki dostałbym części. Gorąco pozrawiam i proszę o wypowiedzi:) na ten tema "SUPERMOTO" 

- Fonio
- Świeżak
Drogo ...:/
Jak macie jakieś propozycje to mówcie ...widziałem ostatnio na allegro MX 50 Aprilie ale w cenie 6800 :/:? niestety
- Fonio
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości