Vmax
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Lovtza-wiesz co to za rower Cannondale M1000 z osprzetem Sachs S.R.A.M. vel tworzywa sztuczne i zero metalu nawet w przezutce??
Owszem z górki i to sporej, choć krótkiej, ale przy masie roweru 9,57kg to całkiem wynik w normie:) Byłoby więcej gdyby asfalt był lepszy.
Nie wiem jak tam twoje GSy...mój dwa razy osiągnął kres predkościomierza....a ze osiągnął to nie znaczy że tyle jechał...prawda? Przypuszczam tak na oko, że było coś koło 195-198 na pewno nie wiecej. jechałem wtedy jeszcze z trzema kumplami i kazdy w róznych sprzetach miał m/w podobne wskazania- kolo na przekombinowanym GPZ 550 zarejestrował 205, kolo na GSX750ES nawet 220km/h...mimo ze jechał za mna i wcale mnie nie dochodził:) Może wiek machinki tez ma wpływ na przekłamania...w koncu to nie LCD i trybiki się wycierają:) Pisze jak było po co mam ściemniać??:O
Owszem z górki i to sporej, choć krótkiej, ale przy masie roweru 9,57kg to całkiem wynik w normie:) Byłoby więcej gdyby asfalt był lepszy.
Nie wiem jak tam twoje GSy...mój dwa razy osiągnął kres predkościomierza....a ze osiągnął to nie znaczy że tyle jechał...prawda? Przypuszczam tak na oko, że było coś koło 195-198 na pewno nie wiecej. jechałem wtedy jeszcze z trzema kumplami i kazdy w róznych sprzetach miał m/w podobne wskazania- kolo na przekombinowanym GPZ 550 zarejestrował 205, kolo na GSX750ES nawet 220km/h...mimo ze jechał za mna i wcale mnie nie dochodził:) Może wiek machinki tez ma wpływ na przekłamania...w koncu to nie LCD i trybiki się wycierają:) Pisze jak było po co mam ściemniać??:O
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
Wyobraz sobie ze wiem i ze sam troche jezdze rowerem - wlasnie dlatego mnie nie przekonales...
I owszem...Evil tez jeździ i Ty jeździsz ale to jest z deko inna jazda...jakoś nie ma porównania. Jade na dniach do jelonki więc zapraszam-bujniesz się z paru górek to pogadamy...o ile przetrwasz:) Wyobraź sobie, ze hektar czasu temu jeździł u nas nawet wyścig pokoju i goście bujali kolarki pod 120km/h...prehistoryczne kolarki. szkoda ze już musiałem wymienić baterie i wykasowac przy tym pamięć z licznika bo jeszcze do niedawna miałem tego spida zarejestrowanego:D
-
taka sama jak ta przytoczona powyżej a bardzo czesto słyszana w różnych kregach. my tu w Białym mamy takiego jednego, że kiedy nie zajedzie to pierwszy tekst-"no dziś 3 paki były"...na GSXR1000 2002 z gosciem o masie bliskiej Sumo Junior...ja napisałem co pokazał licznik....realnie....ale w tego typu opowieściach to już nie ma krzty prawdy i realizmu...a jednak wciąż krążą i krażą...RING
brak opisu...
-
Bunny napisał(a):Thrillko do mnie piszesz? Przeczytaj jeszcze raz mojego posta, ja wiem że tylko wskazania licznika są fałszywe.
Panowie!Nie ma o co kruszyc kopji!! Moto jezdza wiecej niz 3 paki i licznik pokazuje........ale moze w niektorych zaniza??? Na wszystkich nie jezdziłam to nie wiem

- salamandra
- Świeżak
Hoffman dzięki
czekałem aż ktoś to napisze wreszcie =] ktoś kto miał taki motor, (jak 350tka tyle nie poszła, to tym bardziej 175 :] )
a jak mówisz że jest napęd na skrzyni, to przy takich zmienionych przełożeniach na zębatkach zdawczych, to licznik będzie pokazywał jeszcze mniej, co nie?? =]

a jak mówisz że jest napęd na skrzyni, to przy takich zmienionych przełożeniach na zębatkach zdawczych, to licznik będzie pokazywał jeszcze mniej, co nie?? =]
-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Będzie pokazywał mniej, ponieważ silnik na większej zębatce sprzodu lub odwrotnie styłu niebędzie wkręcał się na takie obroty podczas jazdy jak na orginałach.
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 47 gości