Åšrodki odurzajÄ…ce i motocykl???
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
nie ma opcji jazdy w fotelu i jazdy z kobietÄ…
a ja przeciez takie po alkoholu mam bo narkotykomanem to ja nie jestem

a ja przeciez takie po alkoholu mam bo narkotykomanem to ja nie jestem
Yamaha R1 RN19 

-
GregorMoto - Bywalec
Moge podsumowac ta ankiete z mojego punktu widzenia.
Wszystkie te rzeczy do których sie tu przyznalismy czyli prowadzenie pojazdow w stanie nie trzezwym jest gupie i bylo to nie rozsadne z naszej strony, ale po to jest ten temat że jeżeli juz sie cos takiego zdarzyło to można tu sie do tego przyznać. Prosze wiec was o unikanie takich sytuacji jakie wczesniej byly opisane bo to jakby nie patrzec jest zagrozenie na drodze lub dla samego siebie, ja postanowilem sobie juz dosyc dawno ze nie powtorze tych dwoch bledow które kiedyś uczyniłem i nie bede prowadzil zadnego pojazdu mechanicznego pod wpływem jakiś środków, bo nie chce żeby następny sezon był tak pechowy jak ten i tak wielu z nas odeszło....
Wszystkie te rzeczy do których sie tu przyznalismy czyli prowadzenie pojazdow w stanie nie trzezwym jest gupie i bylo to nie rozsadne z naszej strony, ale po to jest ten temat że jeżeli juz sie cos takiego zdarzyło to można tu sie do tego przyznać. Prosze wiec was o unikanie takich sytuacji jakie wczesniej byly opisane bo to jakby nie patrzec jest zagrozenie na drodze lub dla samego siebie, ja postanowilem sobie juz dosyc dawno ze nie powtorze tych dwoch bledow które kiedyś uczyniłem i nie bede prowadzil zadnego pojazdu mechanicznego pod wpływem jakiś środków, bo nie chce żeby następny sezon był tak pechowy jak ten i tak wielu z nas odeszło....
"jeśli wolność to narkotyk to jestem ćpunem"
-
kami07 - Świeżak
Ja podsumuje to inaczej.
Ta ankieta jest 100 razy lepsza jak chce sie ocenic wiek uzytkownikow forum
W tamtej dotyczacej wieku wiekszosc sobie dodawala. W tej wszystko sie wyjasnilo.
Ta ankieta jest 100 razy lepsza jak chce sie ocenic wiek uzytkownikow forum

W tamtej dotyczacej wieku wiekszosc sobie dodawala. W tej wszystko sie wyjasnilo.
<a href="http://h-tsz.com/amFzcWxh">Dostaniesz w PYSK jak klikniesz.
-
jasql - Bywalec
kami07 napisał(a):...Prosze wiec was o unikanie takich sytuacji jakie wczesniej byly opisane bo to jakby nie patrzec jest zagrozenie na drodze lub dla samego siebie
podpisuję się na dwie ręce

jasql napisał(a):Ta ankieta jest 100 razy lepsza jak chce sie ocenic wiek uzytkownikow forum![]()
dzięx

ps.założyłem tę/tą ankietę tylko po to aby każdy z tu obecnych mógł się zastanowić nad istniejącym w naszym społeczeństwie problemem i ocenić swoje postępowanie i co za tym idzie niebezpieczeństwo lub zapobieganie fali "pijanych kierowców"
Szczęśliwy posiadacz kat.ABC prawa jazdy. Obecnie w trakcie C+E...
-
mr_neox - Świeżak
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 15 gości