usportowiony turystyk
• Strona 2 z 2 • 1, 2
ale dzieki temu jest dopracowany ,prosty i tani w obsludze ,sprawdzony przez lata[opinie o nim sa -sam wiesz ...]niezawodny ,a o to przeciez chodzi w turystyce nie??
osiagami dorownuje konkurencji ,ktora notabene w swoich nakedach przez duze N wykorzystuje takze stare sprawdzone silniki
PZDR
a ha .jesli o elastycznosc i przyspieszenia to malo jest maszyn im dorownujacych
osiagami dorownuje konkurencji ,ktora notabene w swoich nakedach przez duze N wykorzystuje takze stare sprawdzone silniki
PZDR
a ha .jesli o elastycznosc i przyspieszenia to malo jest maszyn im dorownujacych
Ostatnio edytowano 8/7/2006, 13:02 przez kulkagsx1200, łącznie edytowano 1 raz
-
kulkagsx1200 - Świeżak
tyle ze z chłodzeniem ciecza-co stawia je ciut wyżej tej jednostki-szczególnie podczas "turystyki miejskiej"
Generalnie kazdy chwali to co ma, ale...gdybym jednak miał wybierać wśród tak dużych golasów to wybór padłby na XJR 1300-motocykl niemal idealny...jedeyny tak duży jakiego przyszło mi kiedykolwiek dosiadać, a którego zupełnie się nie obawialem już po pierwszych metrach...takie przyjemne uczucie na motocyklu, kiedy zdaje się on mówić-spoko, nie pękaj-JA poprowadzę:)Niesamowita maszynka...i co ważne-wielu potwierdza tę cechę Yamahy-choć to fortepian:)
Generalnie kazdy chwali to co ma, ale...gdybym jednak miał wybierać wśród tak dużych golasów to wybór padłby na XJR 1300-motocykl niemal idealny...jedeyny tak duży jakiego przyszło mi kiedykolwiek dosiadać, a którego zupełnie się nie obawialem już po pierwszych metrach...takie przyjemne uczucie na motocyklu, kiedy zdaje się on mówić-spoko, nie pękaj-JA poprowadzę:)Niesamowita maszynka...i co ważne-wielu potwierdza tę cechę Yamahy-choć to fortepian:)
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
olej jest rowniez dobrym chlodziwem
nie widezialem jeszcze przegrzanego olejaka
xjr nie ma wody i daje rade
zeby je zajechac trzeba by je katowac niemilosiernie a w trasie czy korkach spoko polata i tym bym sie raczej nie przejmowal
nie widezialem jeszcze przegrzanego olejaka
xjr nie ma wody i daje rade
zeby je zajechac trzeba by je katowac niemilosiernie a w trasie czy korkach spoko polata i tym bym sie raczej nie przejmowal
suzuki gsxr1100 olejak | wrangler 4.0 | http://www.bikepics.com/members/kulka/
-
kulkagsx1200 - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości