Klocki i oploty, bo ja też chce super heble :)
• Strona 1 z 1
Klocki i oploty, bo ja też chce super heble :)
nosze się z zamiarem kupna stalowych oplotów do mojego fazerka, ale sam nie wiem co wybrac, co byscie polecili?
jak oploty to i klocki i tutaj też moje pytanie jaka firma? wydaję mi się, że postawię na Ferodo czy może macie jeszcze jakieś propozycje?
chciałbym coś dobrego i solidnego, z góry dzięki
mam nadzieje że ktoś ma doświadczenia z jakimiś stlaowymi oplotami pewnych firm?
pozdro
jak oploty to i klocki i tutaj też moje pytanie jaka firma? wydaję mi się, że postawię na Ferodo czy może macie jeszcze jakieś propozycje?
chciałbym coś dobrego i solidnego, z góry dzięki
mam nadzieje że ktoś ma doświadczenia z jakimiś stlaowymi oplotami pewnych firm?
pozdro
Yamaha R1 RN19 

-
GregorMoto - Bywalec
Niedawno założyłem do Afryki przewody w oplocie Lucas. Poprawiły sie zarowno hamulce jak i dozowanie. Mogę śmiało polecic
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
Jak oploty zamawiałem (HEL www.przewodywoplocie.pl)
to przysłali mi za długie o 40 cm. Potem przysłali mi o 1 cm za krótkie niż prosiłem i wszytko byłoby ok gdyby miały inne końcówki (bardziej wygięte do dołu). Teraz mam luz na wyciągniętym widelcu około 1,5 cm więc marginalnie. Kontakt z nimi jest bardzo dobry i polecam o ile widzieli wcześniej twój motocykl lub dobrze opiszesz im jak wyglądają przewody i jakie są końcówki. Sami mają zaciskarkę i konfigurację zrobią dowolną. Hamowanie ogólnie lepsze ze względu na brak bardzo wyczuwalnego pęcznienia przewodów.
to przysłali mi za długie o 40 cm. Potem przysłali mi o 1 cm za krótkie niż prosiłem i wszytko byłoby ok gdyby miały inne końcówki (bardziej wygięte do dołu). Teraz mam luz na wyciągniętym widelcu około 1,5 cm więc marginalnie. Kontakt z nimi jest bardzo dobry i polecam o ile widzieli wcześniej twój motocykl lub dobrze opiszesz im jak wyglądają przewody i jakie są końcówki. Sami mają zaciskarkę i konfigurację zrobią dowolną. Hamowanie ogólnie lepsze ze względu na brak bardzo wyczuwalnego pęcznienia przewodów.
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
Wczoraj dostałem maila z www.przewodywoplocie.pl w sprawie postu który zobaczyli powyżej.
Uzgodniliśmy że zrobią mi przewody z końcówkami zagiętymi do dołu
.
Prawdę mówiąc była to moja wina że nie zgłosiłem się po raz drugi z drugim problemem. Niestety wtedy moto musiałem zzimować w domu i czasu było brak.
Nie chcę robić jakiejś reklamy ale jest to już trzeci sklep (razem z morele.net zenfist.pl) w Polsce który mnie tak pozytywnie zaskoczył.
Uzgodniliśmy że zrobią mi przewody z końcówkami zagiętymi do dołu

Prawdę mówiąc była to moja wina że nie zgłosiłem się po raz drugi z drugim problemem. Niestety wtedy moto musiałem zzimować w domu i czasu było brak.
Nie chcę robić jakiejś reklamy ale jest to już trzeci sklep (razem z morele.net zenfist.pl) w Polsce który mnie tak pozytywnie zaskoczył.
- Załączniki
-
- Trójnik
- trojnik.jpg (50.31 KiB) PrzeglÄ…dane 2361 razy
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
- rosomak2000
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości