Dziwne obiawy zx6r 98'
• Strona 1 z 1
Dziwne obiawy zx6r 98'
Witam. mam kolejny "problem" ze sprzetem. (przebieg okolo 52tys)
Wracalem sobie teraz z Wrocka do Legnicy autostrada A4 i zauwazylem dziwne zachowanie motorku. Jade rownomierna prędkościa np 140km/h io nagle moto zachowuje sie jak by brakło paliwa (tak jak bym nacisnal hamulec, albo jakby moto zgasło) to trwa ułamki sekund ale jest niebezpieczne, potem jest normanie i znowuz sie powtarza. Co moze byc przyczyną? woda w paliwie? czy cos w silniku, skrzyni etc?
ps. jeśli masz pisac głupoty to nie pisz wcale:)
Wracalem sobie teraz z Wrocka do Legnicy autostrada A4 i zauwazylem dziwne zachowanie motorku. Jade rownomierna prędkościa np 140km/h io nagle moto zachowuje sie jak by brakło paliwa (tak jak bym nacisnal hamulec, albo jakby moto zgasło) to trwa ułamki sekund ale jest niebezpieczne, potem jest normanie i znowuz sie powtarza. Co moze byc przyczyną? woda w paliwie? czy cos w silniku, skrzyni etc?
ps. jeśli masz pisac głupoty to nie pisz wcale:)
-
sopel - Świeżak
znajomi powiedzieli zebym pojechal na synchronizacje gaźników. ale wczoesniej wymienie swiece i zobacze co i jak. dzięki. napisze czy przeszlo jej 

-
sopel - Świeżak
Hej, mam pytanko do Sopla odnośnie Twojego motorku. Mógłbyś coś o nim napisać (chyba ze juz wcześniej go opisałeś to podaj linka
) Interesuje mnie zakup zx6 właśnie z '98. Napisz mi jak długo go masz, gdzie kupiłeś jaki ma przebieg, co w nim robiłeś od zakupu (ewentualne usterki i awarie), i na co trzeba uważać kupując ten model. Z góry dzięki za pomoc.
P.S. nie wiem czy dobrze ze w tym topicu piszę, ale jestem na forum pierwszy raz. Sorki

P.S. nie wiem czy dobrze ze w tym topicu piszę, ale jestem na forum pierwszy raz. Sorki
- PeeYack
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa