Ducati s2r i Aprilia sl 750 shiver a wzrost
• Strona 1 z 1
Ducati s2r i Aprilia sl 750 shiver a wzrost
Witam, mam 192 cm wzrostu a niestety nie mam możliwości przymierzenia się do tych motocykli. Wprawdzie mam niedaleko (w bielsku-b) salon sikory (honda,ducati) ale nigdy na salonie ducata nie widziałem. Jeżeli ktoś wysoki ma możliwość sprawdzenia aprilii lub ducati to bardzo proszę.
p.s Wiem że każdemu inaczej leży motocykl ale nie mam ochoty jechać 50km żeby się okazało że jest totalnie zbyt mały.
p.s Wiem że każdemu inaczej leży motocykl ale nie mam ochoty jechać 50km żeby się okazało że jest totalnie zbyt mały.
- wgp
- Świeżak
No bez przesady 50km to nie wiecej niz 20 minut, wiec z przymierzaniem Ci wyjdzie nie wiecej niz godzina czasu, a i tak Ci nikt lepiej nie powie niz sam zobaczysz
f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
Ceberek 50km to troche więcej niż 20minut czasu ; )
ale fakt faktem wgp jak tak długo to jest, to nie wchodź na forum, otworzenie strony, zalogowanie się to potrafi zająć do 15sekund, tak że to stanowczo zbyt długo.
Swoją droga pytanie jest śmieszne
masz zamiar kupić motocykl który jest wart ponad 50tys (strzelam, nie znam ceny) i nie masz czasu się nawet do niego przymierzyć? albo może nie chce Ci się jechać tak daleko bo to wydatek na paliwo ?
ale fakt faktem wgp jak tak długo to jest, to nie wchodź na forum, otworzenie strony, zalogowanie się to potrafi zająć do 15sekund, tak że to stanowczo zbyt długo.
Swoją droga pytanie jest śmieszne

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
a jak nie masz czasu to nie kupuj motonga bo nie bedziesz mial czasu tez nim jezdzic
jak mnie ladnie poprosisz to moge troszke kilometrow natzaskac jak ci czau nie bedzie stykalo

nsr125------>dr350
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
- patrykmulek
- Bywalec
CO za koleś niby chce kupić motocykl za kupe siana ale pojechać 50 km mu za daleko facet motor to nie pizza nikt nie przywiezie ci w kartoniku do domu jeszcze piszesz że masz taki kawałek może ja mam pojechać za ciebie zrobić fotki jakiś filmik
Poje.......... cie??

-
icid - VIP Åšcigacz.pl
to jeszcze polbiedy gorzej jakby ci kazal kupic i dostarczyc do domu:)
nsr125------>dr350
- patrykmulek
- Bywalec
Nie zrozumieliście mnie
myślałem po prostu że odpisze mi ktoś kto na takim motocyklu siedział i wie jakie są jego wymiary. Nie proszę Was żebyście specjalnie do salonu jechali. Bardzo ofensywnie traktujecie nowych na forum, uważam że nie zawsze słusznie. O motocyklach owych widzę nic nie wiecie więc jeżeli nie chcecie pomóc to proszę nie piszcie nic. Koniec końców pewnie przejadę te kilkadziesiąt km a nawet więcej żeby się przymierzyć ale jestem w początkowej fazie poszukiwań i ułatwiłoby mi gdyby ktoś powiedział - jest sporo za mały wybij to sobie z głowy.
W takim razie przepraszam że zaśmieciłem Wam forum. Chociaż dalej mam nadzieję że znajdzie się na tym forum jakiś posiadacz o ile nie aprilii bo jest to nowy model to chociaż starszego s2r który nie potraktuje mnie tak z góry jak Wy.
P.s Aprilia sl750 kosztuje ok 33tys., Ducati s2r 800 39tys., a Ducati s2r 1000 43tys. (ceny orientacyjne pisałem z pamięci przepraszam jeżeli zrobiłem gdzieś błąd).
Pozdrawiam
Edit: przeczytałem jeszcze raz mojego pierwszego posta i rzeczywiście źle to sformułowałem. W każdym razie proszę o pomoc ludzi którzy mieli styczność z tymi motocyklami.

W takim razie przepraszam że zaśmieciłem Wam forum. Chociaż dalej mam nadzieję że znajdzie się na tym forum jakiś posiadacz o ile nie aprilii bo jest to nowy model to chociaż starszego s2r który nie potraktuje mnie tak z góry jak Wy.
P.s Aprilia sl750 kosztuje ok 33tys., Ducati s2r 800 39tys., a Ducati s2r 1000 43tys. (ceny orientacyjne pisałem z pamięci przepraszam jeżeli zrobiłem gdzieś błąd).
Pozdrawiam
Edit: przeczytałem jeszcze raz mojego pierwszego posta i rzeczywiście źle to sformułowałem. W każdym razie proszę o pomoc ludzi którzy mieli styczność z tymi motocyklami.
- wgp
- Świeżak
Mam 197 cm wzrostu. Siedziałem na kilku Dukatach w saloonie i na każdym wyglądałem jak na cholernym kocie. Jakkolwiek podobają mi się bardzo, nie kupiłbym żadnego z nich, choćby jedynie ze względu na swój wzrost. Uważam, że przy 192 cm będziesz wyglądał podobnie.
DL1000 -> Yamaha MT01 -> Hayabusa
-
Hube - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości