kawasaki ZXR 750J + wzrost POMOC
• Strona 1 z 1
kawasaki ZXR 750J + wzrost POMOC
Witam wszystkich, mam male pytanko czy jezdzil ktos na takim modelu kawasaki ze wzrostem 192 cm . Wygodnie jezdzi sie na tym modelu z takim wzrostem?
Mam zamiar kupic sobie taki motor i bardzo bym prosil o jakiekolwiek informacje na ten temat (w sumie motor mam juz nagrany)
MAM nadzieje ze niebede wygladal jak mis cyrkowy:)
POZDRO
Mam zamiar kupic sobie taki motor i bardzo bym prosil o jakiekolwiek informacje na ten temat (w sumie motor mam juz nagrany)
MAM nadzieje ze niebede wygladal jak mis cyrkowy:)
POZDRO
- allidan
- Świeżak
Wiesz, pisac to mozna duzo w kolko i to samo, ale jak nie usiadziesz i sie nie przejedziesz to nie zobaczysz czy Ci bedzie wygodnie, bo kazdy ma inne pojecie wygody 

f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
Latam na ZXR 750.
Motocykl jest dosc potezny garbarytowo,napewno nie bedziesz wygladał na nim jak na psie.
Jesli chcesz wiecej info o ZXRce to zapraszam na pv albo na mojekawasaki.pl
pozdrawiam
Motocykl jest dosc potezny garbarytowo,napewno nie bedziesz wygladał na nim jak na psie.
Jesli chcesz wiecej info o ZXRce to zapraszam na pv albo na mojekawasaki.pl
pozdrawiam
Piłeś?? -nie jedz
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
-
Kwazi - VIP Åšcigacz.pl
Miałem zxr 750, motocykl jak wspomniał kwazi dosc potezny na długie trasy jest średio wygodny chociaz ja nie narzekałem jest to rasowy sport w całym tego słowa znaczeniu. Czy bedzie ci wygodnie przekonaj sie sam skoro masz nagrany to przejedz sie i przymierz i bedziesz wiedzial!!! PS. Motocykl do 7000tys/obr jest troche mółowaty a pózniej wystrzela jak rakieta no i ten dzwiek jak zaden inny ja osobiście szczerze polecam i nie wierz w teorie ze kawasaki sie psuje jak kupisz egzemplarz zakacony to i owszem ale jesli nie to jak zadbasz o niego to chodzi jak zegarek. PS2 Nie nadaje sie zbytnio do jazdy na gumie, oczywiscie jak sie uprzesz to mozna. Mi osobiscie było szkoda maszyny!! Pozdro i jeszcze raz polecam!!
- kalafioro
- Świeżak
Kalafioro prawda .... szkoda maszyny
ja sie z toba zgadzam , moze nie tylko szkoda ale wole szybko itp , niz smigac na gumie
ja sie z toba zgadzam , moze nie tylko szkoda ale wole szybko itp , niz smigac na gumie
<zx12r> / <Suzuki dr 650>
"Moja ulica murem podzielona
Åšwieci neonami prawa strona
Lewa strona cała wygaszona
Zza zasłony obserwuję obie strony "
"Moja ulica murem podzielona
Åšwieci neonami prawa strona
Lewa strona cała wygaszona
Zza zasłony obserwuję obie strony "
-
Cezarjusz - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości