Rozrusznik - awaria ?
• Strona 1 z 1
Rozrusznik - awaria ?
Czesc. Chodzi o to ze po jakiejs trasie jak wracam i stawiam w garazu to jak zgasze to pozniej na cieplym rozrusznik wogole nie kreci... jak ostygnie wszystko jest ok ... co to moze byc ?
jestem normalny czyli dla wielu inny 

- batim
- Świeżak
-
ryś - Świeżak
Bylo minelo
Co do tematu to jezeli nie slychac przekaznika to radze go wyczyscic.

Co do tematu to jezeli nie slychac przekaznika to radze go wyczyscic.
Ostatnio edytowano 17/10/2007, 01:00 przez jasql, łącznie edytowano 2 razy
<a href="http://h-tsz.com/amFzcWxh">Dostaniesz w PYSK jak klikniesz.
-
jasql - Bywalec
byc moze ten typ tak ma
niedawno poruszalem na forum temat grzejacego sie regulatora napiecia. tez mnie to strasznie niepokoilo. okazalo sie, ze niestety wszystkie modele tak maja i niewiele mozna z tym zrobic.
mozna wyjac rozrusznik i sprawdzic co w srodku siedzi. jak kolega pisal, moze bedzie trzeba co nieco wyczyscic. byc moze szczotki wymgaja wymiany, albo cos jest nie tak z uzwojeniem
niedawno poruszalem na forum temat grzejacego sie regulatora napiecia. tez mnie to strasznie niepokoilo. okazalo sie, ze niestety wszystkie modele tak maja i niewiele mozna z tym zrobic.
mozna wyjac rozrusznik i sprawdzic co w srodku siedzi. jak kolega pisal, moze bedzie trzeba co nieco wyczyscic. byc moze szczotki wymgaja wymiany, albo cos jest nie tak z uzwojeniem
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości