SPRZEDAM RoMet KoMAR !! SILNIK IGłA ZoBACZ! ew. Zamienie !!!
• Strona 1 z 1
SPRZEDAM RoMet KoMAR !! SILNIK IGłA ZoBACZ! ew. Zamienie !!!
Witam, mam do sprzedania /zamienienia sie Komara , Stan ramy jest średni, znaczy sie do malowania calkowitego, praktycznie kompletny i ladnie jeździ, stal jakis czas, po przeczyszczeniu platynki i zmienieniu swiecy zapalil na pierwszego kopa, najprawdopodobniej silnik byl prawie nie jezdzony od nowossci (z tego co slyszalem) , zdjolem dekiel od magneta i magneto normalnie jak noweczka tak samo iskorownik jak nowka, silnik chodzi pieknie i ma duuuzo mocy , z takm mocnym rometem sie nie spotkalem jeszcze, Silnik jest kwadratowy, z biegami w rączce, Cena? do uzgodnienia oczywscie!
mozliwa zamiana na czesci od junaka, lub choppera jakiegos:P oczywiscie nie pogardze innymi zeczami do zamiany;P kazda oferte rozwaze:P
do odebrania w Żorach (50 od katowic)
kontakt gg:10696060 lub PW;]
pozdro Krzysztof.
Fotki robione jeszcze przed odpaleniem:P
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
jEsli masz pytanie jakies to pisz pisz pisz!!! chetnie odpowiem! nawet jak jestem niedostepny!
mozliwa zamiana na czesci od junaka, lub choppera jakiegos:P oczywiscie nie pogardze innymi zeczami do zamiany;P kazda oferte rozwaze:P
do odebrania w Żorach (50 od katowic)
kontakt gg:10696060 lub PW;]
pozdro Krzysztof.
Fotki robione jeszcze przed odpaleniem:P

jEsli masz pytanie jakies to pisz pisz pisz!!! chetnie odpowiem! nawet jak jestem niedostepny!
- metal15
- Świeżak
SpRZEDAne!SpRZEDAne!SpRZEDAne!SpRZEDAne!SpRZEDAne!SpRZEDAne!SpRZEDAne!SpRZEDAne!SpRZEDAne!SpRZEDAne!SpRZEDAne!SpRZEDAne!SpRZEDAne!SpRZEDAne!SpRZEDAne!SpRZEDAne!SpRZEDAne!SpRZEDAne!SpRZEDAne!SpRZEDAne!SpRZEDAne!
- metal15
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości