Zmiana podświetlenia zegarów w Bandicie.
• Strona 1 z 1
Zmiana podświetlenia zegarów w Bandicie.
Witam. Mam Bandita z owiewka z 2003roku. Chcialbym zmienic w nim podswietlenie zegarów na nieco lagodniejsze (w nocy z lekka za mocno bije po oczach) - robił to ktoś - myslalem na zastosowaniu jakichs mniejszych zarówek tudzież innego koloru. Czy ktos moze mi powiedziec co dokladnie podswietla zegary z bandycie?
Sprzedam Suzuki Bandit 600S 2003
-
mlody-pawel - Świeżak
Re: Zmiana podświetlenia zegarów w Bandicie.
mlody-pawel napisał(a):Witam. Mam Bandita z owiewka z 2003roku. Chcialbym zmienic w nim podswietlenie zegarów na nieco lagodniejsze (w nocy z lekka za mocno bije po oczach) - robił to ktoś - myslalem na zastosowaniu jakichs mniejszych zarówek tudzież innego koloru. Czy ktos moze mi powiedziec co dokladnie podswietla zegary z bandycie?
kolego podswietlanie w bandicie jest robone na led`ach. wymienic ich sie nie da chyba ze jestes gibki w obslodze lutownicy... moze daloby sie to przyciemnic zaciemnajac plex`i rozprowadzajace swiatlo, ale wymiana to diod bedzie juz wiekszym problemem. mnie tam swiatelko koloru kominka nie przeszkadzalo
-
spazz - VIP Åšcigacz.pl
Cale szczescie, ze napisalem prawdopodobnie
Przegladalem ostatnio z nudow serwisowke yamahy R1 z 2003 roku i tak mi sie skojazylo, ze tez moze tez byc.
Niewydajemniesie
Przepraszam jak kogos wprowadzilem w blad, ale pomysl spazza jest calkiem calkiem. Mozna przykleic folie do zaciemniania szyb samochodowych.

Przegladalem ostatnio z nudow serwisowke yamahy R1 z 2003 roku i tak mi sie skojazylo, ze tez moze tez byc.
piter-111 napisał(a):..tak to było w FSO Polonez...
Niewydajemniesie

Przepraszam jak kogos wprowadzilem w blad, ale pomysl spazza jest calkiem calkiem. Mozna przykleic folie do zaciemniania szyb samochodowych.
<a href="http://h-tsz.com/amFzcWxh">Dostaniesz w PYSK jak klikniesz.
-
jasql - Bywalec
No tak-folia-ale jaki bedzei efekt w dzien? ;/ w zimie dobiore się bandycie do zegarów - może w serwisie GSM gdzie wymieniają diody w komórka zrobią mi to
albo poprostu dam spokój. a z tą regulacją jasql to dałes 

-
mlody-pawel - Świeżak
To naklej folie bezpośrednio na diody, albo je zamaluj jakimś flamastrem.
http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
Ja tam za dużo lutownicą sie nie bawie - ale tak jak napisałem wyżej - w zimie podrzuce zegary to serwisu GSM - skoro wymieniają w komórkach to mi też moze to zrobią. SPAZZ - pytanko - czy to są takie ledy malutkie jak w komórce czy takie normalniejsze diody LED o srednicy 3 lub 5mm?
-
mlody-pawel - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości