Zobacz wÄ…tek - PRAWO JAZDY!!!
NAS Analytics TAG

PRAWO JAZDY!!!

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

PRAWO JAZDY!!!

Postprzez rad15 » 1/7/2006, 11:13

witam.chcialbym sie spytac czy jezeli sie zda w wieku 17lat na kategorie A1 za 1000zl to ta osoba jesli bedzie chciala zdawac potem na wieksze maszyny znow cza bedzie robic od nowa kategorie A??? i czy za te same pienidze co sie zwykle zdaje kat.A???Wedlug was oplaca sie robic od 17 lat bo mnie tu brat meczy a ja nie wiem i dlatego pisze.pozdrawiam
rad15
Świeżak

Postprzez Vercef » 1/7/2006, 20:22

Kat.A1 i A to są tak jakby 2 inne kategorie, na kat.A1 masz ograniczenia, zaś na A już nie. I żeby później poruszać się motocyklami większymi niż 125 ccm potrzeba zrobić od nowa kat.A kurs+teorię bo pewnie minie te 6 miesięcy. Czy się opłaca, to zależy czy w momencie odebrania prawka dostanie motorek np. 500-600 czy i tak będzie jeździć przez najbliższe 2 lata tym samym. Pojęcie względne w sumie, może się opłacać i nie. Pozdrawiam.
Dosiadam:

Cross:
Kawasaki KX 125 ccm
Honda CR 250 ccm

Yamaha Thundercat sprzedany :(

|~~|...Tomek CBR|~~| [*]
Vercef
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Terror » 3/7/2006, 21:07

Jako że dwa tematy obok siebie świadczą, że panom się przeczytać nawet nie chce tego co już jest na pierwszej stronie działu, nie mówiąc, że temat popularny blokuje oba tematy.
No hope. no cure. No problem.
Terror
Administrator

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości

na górê