Jakie Supermoto?? do 4tys euro
• Strona 1 z 1
Jakie Supermoto?? do 4tys euro
Witam wszystkich to moj pierwszy post wiec prosilbym o wyrozumialość:)
Moj problem jest nastepujÄ…cy:
W przeciągu miesiąca-dwóch planuje kupic supermoto i pewnie zostanie na tych kolach ,gdyż do ciorania w lesie mam xtka wiem ze to nie jest rewelacyjna maszyna ale tez podziałac na niej idzie;)
Co do supermoto w gre tak naprawde wchodzi tylko KTM i tu sie zaczyna problem lc4 625,640 a moze 660smc ktory mi sie nocami sni:)
wiem ze to glupie ale jakos mnie te 65 koni w 660 bardziej rajcuje.Pozatym lubie maszyny ktore ciezko opanowac:) Mam w xteku 3tb 48 i jakos mi malo troche bardzo...Chcialbym wiedziec wasze opinie na ten temat. Poważne opinie:) żółtodziobem w tej dziedzinie nie jestem:) ale z ktm niestety poki co stycznosci nie mialem.Moja przeszlosc to xt z 87r, rm250,kx500-ta to mi dawala uciechy tylko ze 2T:(. teraz przyszla pora na ostre supermoto chcialbym moc ktora ciezko bede mial wykorzystac.Pozdrawiam i z gory dizekuje za odpowiedzi w tym temacie.
Moj problem jest nastepujÄ…cy:
W przeciągu miesiąca-dwóch planuje kupic supermoto i pewnie zostanie na tych kolach ,gdyż do ciorania w lesie mam xtka wiem ze to nie jest rewelacyjna maszyna ale tez podziałac na niej idzie;)
Co do supermoto w gre tak naprawde wchodzi tylko KTM i tu sie zaczyna problem lc4 625,640 a moze 660smc ktory mi sie nocami sni:)
wiem ze to glupie ale jakos mnie te 65 koni w 660 bardziej rajcuje.Pozatym lubie maszyny ktore ciezko opanowac:) Mam w xteku 3tb 48 i jakos mi malo troche bardzo...Chcialbym wiedziec wasze opinie na ten temat. Poważne opinie:) żółtodziobem w tej dziedzinie nie jestem:) ale z ktm niestety poki co stycznosci nie mialem.Moja przeszlosc to xt z 87r, rm250,kx500-ta to mi dawala uciechy tylko ze 2T:(. teraz przyszla pora na ostre supermoto chcialbym moc ktora ciezko bede mial wykorzystac.Pozdrawiam i z gory dizekuje za odpowiedzi w tym temacie.
- marekjasiok
- Świeżak
A co do zmiany kól sprawa nie jest jeszcze wyjasniona do konca;) jesli bedize duza roznica mocy to pewnie i w terenie tym ktmem bym chcial polatac.. Zawsze idzie dokupic kola na teren ale wtedy juz xtk pojdzie na sprzedaz... Poprostu chce maszyna ktrej prawdomówiac bede sie troche bał.Pol zycia przesiedzialem w garazu naprawiajac motory,auta i przyszedl moment zaplaty chce potwora:) Pozdrawiam gorąco
- marekjasiok
- Świeżak
Rozmawialem dzis z kolega,ktory pare dni temu mial jazde demo na Ktm 65KM. Mowi,ze masakra.. potwor straszny.
3 i 4 podnosilo go bez problemow. Byl tym szczerze przerazony.
Narzekal na wibracje i niewygodna pozycje (waska kanapa) aaale to supermoto..
Pozniej mowil,ze fura miala problemy z odpaleniem..
Ale caloksztalt.. mowi,ze 6000funtow za sprzet tego typu to znacznie za duzo..
osobiscie chyba wolal bym kupic jakas japonie i wrzucic kola.
sprawdz jeszcze oferte HM
3 i 4 podnosilo go bez problemow. Byl tym szczerze przerazony.
Narzekal na wibracje i niewygodna pozycje (waska kanapa) aaale to supermoto..
Pozniej mowil,ze fura miala problemy z odpaleniem..
Ale caloksztalt.. mowi,ze 6000funtow za sprzet tego typu to znacznie za duzo..
osobiscie chyba wolal bym kupic jakas japonie i wrzucic kola.
sprawdz jeszcze oferte HM
Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Åšcigacz.pl
No wlasnie tez tak slyszalem ze te samo 49km w ktm'ie jest wystarczajace no ale to jest supermoto to musi byc w pelni agresywne:) dzieki wielkie za opinie! czekam na dalsze:) Ale jak ogladalem na mobile to w cenie 4tys euro to taka 640 bez problemu idzie dostac z ta 660 juz jest problem
- marekjasiok
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości