Zobacz wątek - Nowy motocykl z systemami bezpieczeństwa
NAS Analytics TAG

Nowy motocykl z systemami bezpieczeństwa

Chcesz kupić swój pierwszy lub kolejny motocykl. Nie wiesz jak wybrać. Zadaj pytanie tutaj.
Pytania o enduro, cross-y, skutery, motorowery, motocykle o pojemności do 250 ccm odpowiednio w działach niżej.
_________
ModerujÄ…: Black-Ghost, Boshi, Rosiboj, Lagiboy

Nowy motocykl z systemami bezpieczeństwa

Postprzez biela » 9/5/2025, 12:03

Witam
Zastanawiam się nad nowym motocyklem. Zależy mi na systemach bezpieczeństwa

-abs
-kontrola trakcji
-cornering abs

To takie minimum. Czym więcej tym lepiej. I teraz najciekawsze. Z typów może być naked, sportowo turystyczny ale również klasyczny i mocno popularny adventure.
Obecnie mam stare pegaso i po prostu lubię się weekendami poszwędać po okolicach bez mocno terenowych jazd chociaż trafiają się jakieś szutry ale to tak z ciekawości raczej no i moto do tego też zachęca.

Wzrost mam 180 także się dopasuje do wszystkiego. Chciałbym żeby było to moto w miarę wygodne. Może być słabsze lub mocniejsze, silnik raczej od 2 cylindrów w górę ze względu na kulturę pracy.

Po wstępnym przeglądzie rynku wychodzi że drogie wypasione motocykle mają najwięcej do zaoferowania pod kątem bezpieczeństwa. Tymczasem ja szukam czegoś w średniej półce cenowej.

Może ktoś ostatnio rozglądał się po rynku i wpadł mu w oko jakiś model z rozsądną ceną i fajną elektroniką? Czy to będzie japończyk, chińczyk, anglik itp itd też to nie ma znaczenia.
biela
Świeżak

Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

na górê