8000 zł -+ 1000 zł , dla 30-latka, ktm duke , honda cb125f .
• Strona 1 z 1
8000 zł -+ 1000 zł , dla 30-latka, ktm duke , honda cb125f .
Cześć,
Szukam moto do nauki jazdy w cenie -+ 8000 zł .
Moto będzie służyło do jazdy po miasteczku oraz na wypady w krótkie trasy -+ 100km.
Zależy mi na wygodnej pozycji ale też frajdzie z jazdy.
Na jakie motocykle według was powinienem zwrócić uwagę ?
To co mi siÄ™ podoba to :
KTM Duke
Honca CBF 125
Kymco k pipe
Hyosung GT125
Szukam moto do nauki jazdy w cenie -+ 8000 zł .
Moto będzie służyło do jazdy po miasteczku oraz na wypady w krótkie trasy -+ 100km.
Zależy mi na wygodnej pozycji ale też frajdzie z jazdy.
Na jakie motocykle według was powinienem zwrócić uwagę ?
To co mi siÄ™ podoba to :
KTM Duke
Honca CBF 125
Kymco k pipe
Hyosung GT125
- pysiow
- Świeżak
Re: 8000 zł -+ 1000 zł , dla 30-latka, ktm duke , honda cb12
Do budżetu około 8000 zł i przeznaczenia na jazdę po miasteczku oraz krótkie trasy, rozważane przez Ciebie motocykle mają swoje mocne strony. KTM Duke 125 to dynamiczny motocykl, który oferuje sportowy wygląd i przyjemność z jazdy, idealny do miejskich warunków i krótkich tras. Honda CBF 125 jest znana z niezawodności i komfortu, co sprawia, że jest świetnym wyborem do nauki jazdy i codziennych dojazdów. Kymco K-Pipe to prostszy, ale tani w utrzymaniu motocykl, który dobrze sprawdza się w mieście, natomiast Hyosung GT125, o sportowym charakterze, zapewnia stylowy wygląd i wygodną pozycję.
Wszystkie te modele są odpowiednie w Twoim budżecie, ale ważne jest, aby sprawdzić stan techniczny używanych egzemplarzy i, jeśli to możliwe, odbyć jazdę próbną. Wybór powinien zależeć od Twoich indywidualnych preferencji co do stylu jazdy i komfortu, oraz od tego, jak dobrze motocykl sprawdza się w codziennym użytkowaniu.
chela magnez b6 (otwórz link)
Wszystkie te modele są odpowiednie w Twoim budżecie, ale ważne jest, aby sprawdzić stan techniczny używanych egzemplarzy i, jeśli to możliwe, odbyć jazdę próbną. Wybór powinien zależeć od Twoich indywidualnych preferencji co do stylu jazdy i komfortu, oraz od tego, jak dobrze motocykl sprawdza się w codziennym użytkowaniu.
chela magnez b6 (otwórz link)
- dopooki
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości