[USŁUGA] Super prezent dla kumpla- karykatura na motorze
• Strona 1 z 1
[USŁUGA] Super prezent dla kumpla- karykatura na motorze
Oferuje profesjonalne wykonanie karykatur ze zdjęć które mogą być super pomysłem na dowolną okazje. Z racji tego że cały serwis jest poświęcony tematyce motocyklowej to w mojej galerii karykatur już wykonanych na pewno znajdziecie przykłady karykatur na motorach, quadach, skuterach.
Gwarantujemy podobieństwo do osób rysowanych oraz dopracowanie wszystkich szczegółów. Więcej przykładowych prac na stronie Prezent dla motocyklisty (otwórz link). Cena jest zależna od formatu, kolor/czb.
Gwarantujemy podobieństwo do osób rysowanych oraz dopracowanie wszystkich szczegółów. Więcej przykładowych prac na stronie Prezent dla motocyklisty (otwórz link). Cena jest zależna od formatu, kolor/czb.
Ostatnio edytowano 28/2/2019, 08:14 przez vao, łącznie edytowano 2 razy
- vao
- Świeżak
Prezent dla motocyklisty
Jest nadal aktualne
- vao
- Świeżak
Re: [USŁUGA] Prezent dla twojego kumpla/koleżanki- karykatur
Usługa jest nadal aktualna.
vao napisał(a):Oferuje profesjonalne wykonanie karykatur ze zdjęć które mogą być super pomysłem na dowolną okazje. Z racji tego że cały serwis jest poświęcony tematyce motocyklowej to w mojej galerii karykatur już wykonanych na pewno znajdziecie przykłady karykatur na motorach, quadach, skuterach.
- vao
- Świeżak
Re: [USŁUGA] Super prezent dla kumpla- karykatura na motorz
Świetny pomysł z tą karykaturą na motorze! Ja bym jeszcze dodał od siebie jakiś fajny upominek z browaru! W tym miejscu: https://www.browarprost.pl/sklep-piwny znalazłem fajne nosidełka drewniane na piwa, szkła oraz gadżety! W weekend odpalam swoją maszynkę i zajadę tam, aby zobaczyć na żywo!
- Kazmierczak198
- Świeżak
Re: [USŁUGA] Super prezent dla kumpla- karykatura na motorz
Karykatura to całkiem spoko opcja, w sam raz dla takiej osoby. Ja raz zamawiałem, wyszło fajnie. Zobacz sobie stronkę https://karykatura-ze-zdjecia.pl/ (otwórz link) jak jeszcze ktoś szuka, może akurat
- Marselll
- Świeżak
• Strona 1 z 1