PROFESIONALNIE ZBUDOWANY STREET na bazie TL1000R, GWARANCJA!
• Strona 1 z 1
PROFESIONALNIE ZBUDOWANY STREET na bazie TL1000R, GWARANCJA!
Witam
Mam do zaoferowania zbudowanego od podstaw STREETFIGHTERA na bazie V2 TL1000R, motocykl ma 80% nowych częsci, zbudowany z nowych legalnie kupowanych komponnentów z najwyższej półki.
Motocykl został oblatany w tym roku w maju do tej pory przejechał 7000km.
Jesteś zainteresowany daj znac, wyslę zdjęcia i podam interesujące cie informacje koral32@vp.pl tel 22 863 61 89.
Informacyjnie jednak musze powiedziec że moto nie nalezy do tak zwanych okazji cenowych.
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
Myślę że zdjęć dość choć jak ktoś będzie chciał zdjęcia szczegułów ( tarcze, zawias, puszki itd) wyślę
Pozdrawiam
Mam do zaoferowania zbudowanego od podstaw STREETFIGHTERA na bazie V2 TL1000R, motocykl ma 80% nowych częsci, zbudowany z nowych legalnie kupowanych komponnentów z najwyższej półki.
Motocykl został oblatany w tym roku w maju do tej pory przejechał 7000km.
Jesteś zainteresowany daj znac, wyslę zdjęcia i podam interesujące cie informacje koral32@vp.pl tel 22 863 61 89.
Informacyjnie jednak musze powiedziec że moto nie nalezy do tak zwanych okazji cenowych.

Myślę że zdjęć dość choć jak ktoś będzie chciał zdjęcia szczegułów ( tarcze, zawias, puszki itd) wyślę
Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 9/9/2007, 08:18 przez Koralik, łącznie edytowano 5 razy
- Koralik
- Świeżak
- Z1HOMEK
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości