Garaże - ceny wynajmu
• Strona 2 z 2 • 1, 2
50zł w okresie letnim na osiedlu zoliborz ale to postuj pod chmurką. A tak free w domu 2 garaze w tym jeden ogrzewany.
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
O ja pier**lę!! Wszedłem na allegro i zerknąłem przy okazji na ceny wynajmu mieszkań. Kosmos.. Nic tylko kupować w kredycie, bo wychodzą te same pieniądze, a mieszkanie zostaje na własność.
Wkrótce sam będę miał miejsce parkingowe w garażu podziemnym do wynajęcia w Piasecznie (jakby co pisać na PW ). Z tego co się dowiadywałem normalna cena za wynajem to ok. 200 zł. miesięcznie na terenie Warszawy.
Wkrótce sam będę miał miejsce parkingowe w garażu podziemnym do wynajęcia w Piasecznie (jakby co pisać na PW ). Z tego co się dowiadywałem normalna cena za wynajem to ok. 200 zł. miesięcznie na terenie Warszawy.
-
bryk77 - Stały bywalec
-
Patrzyłem na ceny wynajmu i nieżle się zdziwiłem.. Za wynajem dwopokojowego mieszkania trzeba zapłacić 1600-1700 zł miesięcznie
Jeśli chodzi o kupno to w nowym budownictwie m2 kosztuje od ok. 6000 z górę. Dla przykładu w Radomiu ok. 3300 zł w górę za m2 (znajomy kupił na ul. Zbrowskiego tuż przy skarbówce).
Seba, pisałeś ostatnio, że byłeś na torze w Radomiu. Przy tej ulicy (ul. warszawskiej) są nowe bloki (lekko w lewo przed galerią słoneczną). Rok temu cena za m2 wynosiła 5500 zł Widać nikt aż tak głupi nie był, bo nic nie sprzedali. Nie wiem jak w tym roku, ale cena naprawdę z kosmosu jak na Radom..
Jeśli chodzi o kupno to w nowym budownictwie m2 kosztuje od ok. 6000 z górę. Dla przykładu w Radomiu ok. 3300 zł w górę za m2 (znajomy kupił na ul. Zbrowskiego tuż przy skarbówce).
Seba, pisałeś ostatnio, że byłeś na torze w Radomiu. Przy tej ulicy (ul. warszawskiej) są nowe bloki (lekko w lewo przed galerią słoneczną). Rok temu cena za m2 wynosiła 5500 zł Widać nikt aż tak głupi nie był, bo nic nie sprzedali. Nie wiem jak w tym roku, ale cena naprawdę z kosmosu jak na Radom..
-
bryk77 - Stały bywalec
No bylem ale pamietam tylko tor i rondo .... bo duze bylo. Cena metra na zoliborzu 10.000 do generalki. Mieszkanie z okresu PRL nowe na gwiazdziste 3 letnie 13tys.. Ja place 1100 na zoliborzu plus rachunki, ale juz dlugo tu zalegamy tzn bardziej nazeona ja pozniej sie wprowadzilem.
-
bryk77 napisał(a):Jeśli chodzi o kupno to w nowym budownictwie m2 kosztuje od ok. 6000 z górę. Dla przykładu w Radomiu ok. 3300 zł w górę za m2 (znajomy kupił na ul. Zbrowskiego tuż przy skarbówce).
Magierfakier, a ja myślałem że 2500zł/m2 to dużo w W-ch... U nas ceny są między 2200zł/m2 (dzielnice Biały Kamień, Sobięcin, Podgórze, Śródmieście) do 3500-4000zł/m2 (Piaskowa Góra, Podzamcze, Szczawno-Zdrój)
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Seba_ER5 napisał(a):No bylem ale pamietam tylko tor i rondo .... bo duze bylo.
Niby duże, a kumpel na nim koło od Kangoo urwał.. Driftu mu się zachciało..
Seba_ER5 napisał(a):Cena metra na zoliborzu 10.000 do generalki. Mieszkanie z okresu PRL nowe na gwiazdziste 3 letnie 13tys.. Ja place 1100 na zoliborzu plus rachunki, ale juz dlugo tu zalegamy tzn bardziej nazeona ja pozniej sie wprowadzilem.
Jakoś mnie do Wawy nie ciągnie. Już pomijam fakt, że mnie na nią nie stać.. W Piasecznie bywam od dawien dawna i podoba mi się tam. Na działkę nie ma szans, bo ceny są pod tych wszystkich celebretów.
Niewiele płacicie. Kumpel wynajmował kawalerkę na Mokotowie za 1600 zł..
-
bryk77 - Stały bywalec
pawulon03 napisał(a):a ja 150 pln bez ogrzewania ale na zamkniętym osiedlu.
Okna z widokiem na park?? (otwórz link)
-
bryk77 - Stały bywalec
Okna z widokiem na park?? (otwórz link)
parku nie ma ale za to jest zgraja emerytów którym przeszkadza mój wydech...
-
pawulon03 - Świeżak
Jeśli ktoś byłby zainteresowany to moge wynająć garaż:) garaż mam na ogródku który jest na podwórku otoczonym domami w których mieszkaja stare panie także monitoring 24/h zapewniony:D garaż z prądem z możliwością ogrzewania przez grzejnik na butle z gazem:) Cena oczywiście do dogadania, jestes z Zabrza jak koś byłby zainteresowany to proszę pisać:)
Lewy pas, gaz i płynę:)
- gizmo123
- Świeżak
Re: Garaże - ceny wynajmu
No ceny garaży są rzeczywiście z kosmosu Ale z jednej strony warto opłacić niższą ratę niż za całość jednorazowo. Jeśli macie wątpliwości, to poczytajcie na https://budownictwoportal.pl/czy-warto-inwestowac-w-garaze-na-wynajem/ (otwórz link). Może to pomoże Wam w decyzji
- Transportowy
- Świeżak
Re: Garaże - ceny wynajmu
W Koninie są ogłoszenia po 100 zł miesięcznie za garażowanie na zimę. Dodatkowo można zamówić czyszczenie lub drobną konserwacje. Współdzielone pomieszczenie garażowe.
Profesjonalne mycie dachów cennik (otwórz link)
- TymonDebski7
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 5 gości