Yamaha FJR1300 2015r BÅ‚Ä…d amortyzatora
• Strona 1 z 1
Yamaha FJR1300 2015r BÅ‚Ä…d amortyzatora
Witam, dziś podłączałem pierwszy raz po zimie akumulator do mojej fjr'ki. Po tym zabiegu niestety na blacie wyświetlił mi się błąd amortyzatora. Nie mogę zmienić jego ustawień w komputerze ponieważ znikł z tamtąd.
Dopiero przy zagaszonym motocyklu ale włączonym zapłonie pojawia się na komuterze amortyzator lecz nie mogę także zmienić tam jego ustawień. Pod nim widnieje liczba 44, nie wiem co ona oznacza lecz przypuszczam że to może kod błędu.
Może ktoś miał taki przypadek lub wie o co może chodzić to prosiłbym żeby się w tej kwestii wypowiedział.
Wszystkie bezpieczniki zostały sprawdzone są okej.
Z góry dzięki za odpowiedź.
Dopiero przy zagaszonym motocyklu ale włączonym zapłonie pojawia się na komuterze amortyzator lecz nie mogę także zmienić tam jego ustawień. Pod nim widnieje liczba 44, nie wiem co ona oznacza lecz przypuszczam że to może kod błędu.
Może ktoś miał taki przypadek lub wie o co może chodzić to prosiłbym żeby się w tej kwestii wypowiedział.
Wszystkie bezpieczniki zostały sprawdzone są okej.
Z góry dzięki za odpowiedź.
- Gracjan1300
- Świeżak
Re: Yamaha FJR1300 2015r BÅ‚Ä…d amortyzatora
zmień akumulator do testu może być walnięty i potem różne głupoty komputer wyświetla
- BB88
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości