Zobacz wątek - Błąd FI po wymianie pompy paliwa

Błąd FI po wymianie pompy paliwa

Mechanika tylko powyżej 125cc.
_________

Moderatorzy: Walenty, Movi, adam_tomasz, Czester, madcap, Leg1oN, Lovtza, Terror, melvin, Landryss25, kravec, gelo007, Bostorn, Miczab, leff, henio12323, rosa, cycu_rsko

Błąd FI po wymianie pompy paliwa

Postprzez Daniel 93 » 30/7/2020, 10:49

Witam, mam problem w swojej Suzi 600 k1 a mianowicie wymieniłem pompę paliwa, wszystko ładnie podłączone ale po przekręceniu stacyjki nie słychać żeby pompa wgl się włączała . Słychać charakterystyczne pyknięcie przekaźnika ale pompy zero. Na dodatek od razu wywala błąd FI a po sprawdzeniu błędów pokazuje się -C41 . Sprawdzałem czy stara pompa odpali ale też nie chce już. Pompy na krótko działają. Dodam że Moto przed wymianą odpalało normalnie a do wymiany pompy skłoniły mnie szarpania podczas jazdy i nie równa praca . Brak mi pomysłów już na nią... Wtyczki po odpinane i po sprawdzane. Poradzi ktoś coś ?
Daniel 93
Świeżak
 
Posty: 1
Dołączył(a): 30/7/2020, 10:39


Re: Błąd FI po wymianie pompy paliwa

Postprzez henio12323 » 31/7/2020, 06:10

to poszukaj w necie co to za błąd i od tego zaczął bym diagnoze
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250

Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Avatar użytkownika
henio12323
Moderator
 
Posty: 25935
Dołączył(a): 30/12/2008, 20:49
Lokalizacja: Włodawa / LBN



Powrót do Mechanika motocyklowa



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości




na gr