LONGJIA LJ50QT-K zgasla i nic
• Strona 1 z 1
LONGJIA LJ50QT-K zgasla i nic
Wiec tak...
Odpalila normalnie, na skrzyżowaniu zgasla.
Wymienilam swiece bo zalana, zmienilam gaznik, Zapalila z kopa, dojechałam do domu. Rano w ogole nie chciala zapalic. Zmienilam kranik paliwa na inny tez taki uzywany. Wyczyscilam filtr, nowe rurki tzn przewody paliwowe. Ciśnienie- kompresja mierzył mi sasiad i mowil ze jest ok.
Dzis caly dzien z nia walczylam, znow zalewa swiece. Jak wlalam troche paliwa do gaznika zapalila na 3sek i zgasla.
Jakis pomysl??
Czy bez mechanika nic?? Blagam pomocy brakuje mi pomyslow.
Odpalila normalnie, na skrzyżowaniu zgasla.
Wymienilam swiece bo zalana, zmienilam gaznik, Zapalila z kopa, dojechałam do domu. Rano w ogole nie chciala zapalic. Zmienilam kranik paliwa na inny tez taki uzywany. Wyczyscilam filtr, nowe rurki tzn przewody paliwowe. Ciśnienie- kompresja mierzył mi sasiad i mowil ze jest ok.
Dzis caly dzien z nia walczylam, znow zalewa swiece. Jak wlalam troche paliwa do gaznika zapalila na 3sek i zgasla.
Jakis pomysl??
Czy bez mechanika nic?? Blagam pomocy brakuje mi pomyslow.
- Miskamisia0
- Świeżak
Re: LONGJIA LJ50QT-K zgasla i nic
Proponuje sie zapoznać z działami nie jest to trudne i każdy normalny człowiek to ogarnie a potem napisać w właściwym dziale swój problem. K** mać czego to uczą w szkołach? czytania z zrozumieniem napewno nie
- BB88
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości