Kawa KZPo wymianie świec nie odpala
• Strona 1 z 1
Kawa KZPo wymianie świec nie odpala
Witajcie
Ostatnio kupiłem kawasaki KZ 750 z 84r. Moto stało 3lata i kupiłem je nie palące. Znalazłem parę usterek między innymi przebicie na ramię które paliło cały czas bezpiecznik, zmieniłem przekaznik rozrusznika, wyczyściłem gaźniki. Po tych działaniach kawa odpaliła ale wkręcał a się tylko do 6tys wyżej nie chciała, stwierdziłem że to wina świec,a więc wyczyściłem je i du*pa Moto nie odpala wcale. Wsadziłem nowe świece (iskra jest na każdej z nich ) i dalej nic :/ jakieś pomysły
LWG
Ostatnio kupiłem kawasaki KZ 750 z 84r. Moto stało 3lata i kupiłem je nie palące. Znalazłem parę usterek między innymi przebicie na ramię które paliło cały czas bezpiecznik, zmieniłem przekaznik rozrusznika, wyczyściłem gaźniki. Po tych działaniach kawa odpaliła ale wkręcał a się tylko do 6tys wyżej nie chciała, stwierdziłem że to wina świec,a więc wyczyściłem je i du*pa Moto nie odpala wcale. Wsadziłem nowe świece (iskra jest na każdej z nich ) i dalej nic :/ jakieś pomysły

LWG
- kona.gsxr@gmail.com
- Świeżak
Re: Kawa KZPo wymianie świec nie odpala
KtoÅ› coÅ›?
- kona.gsxr@gmail.com
- Świeżak
Re: Kawa KZPo wymianie świec nie odpala
moze problem lezy w gaźnikach tyle stały to tam na pewno syf
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości