małe pytanie , mała pomoc
• Strona 1 z 1
małe pytanie , mała pomoc
witam ! więc mam takie małe pytanko bo szukam rozgladam sie za jkimś motorkiem a że jestem poczatkujaca bardzo poczatkującą osoba is ie kompletnie nieznam niestety ale bardzo tego żałuje no i znalazłam coś fajnego co mis ie podoba jest to suzuki gsr-x 500 z roku 1996 i kolez ten co sprzedaję ja pisze że powodem tego jest brak mocy wiec ile by mnie kosztowało zrobienie tego motorka czy wogule to sie da zrobić??
- dorota
- Świeżak
A to nie jest przypadkiem gsx-r? Jeśli jesteś początkująca [a tak można wywnioskować z Twojej wypowiedzi] to polecam jakąś 125
np. Honde CB125, 4T więc sypać zbytnio się nie powinna, a na początek jak znalazł 

-
Bunny - VIP Ścigacz.pl
Brak mocy... wiele rzeczy może wpływać na niedobór mocy. Może to być jakaś blokada.
Ja Ci mówie... na początek dla kobiety 125 i spoko loko luz blus. W jeden sezon ogarniesz, w drugi nauczysz się już całkiem dobrze na tym pomiatać i zmienisz na coś większego.
125 nie są takie drogie. za 5k. możesz kupić całkiem ładny sprzęt, który napewno po tygodniu Ci się nie znudzi.
Pozatym, nawet jakby kosztowała więcej to co? pojeździsz ten rok, dwa i sprzedasz. Dużo nie stracisz.
Ja Ci mówie... na początek dla kobiety 125 i spoko loko luz blus. W jeden sezon ogarniesz, w drugi nauczysz się już całkiem dobrze na tym pomiatać i zmienisz na coś większego.
125 nie są takie drogie. za 5k. możesz kupić całkiem ładny sprzęt, który napewno po tygodniu Ci się nie znudzi.
Pozatym, nawet jakby kosztowała więcej to co? pojeździsz ten rok, dwa i sprzedasz. Dużo nie stracisz.

-
Bunny - VIP Ścigacz.pl
siekson napisał(a):nie no Bunny prosze Cie ... LITOSCI
no co?

dorota napisał(a):tak tylko że 125 pierdzą tak jak skutery czego ja nienawidzę
To kup sobie 125 w 4T i będzie ładnie. [CB 125]
Aa i wracając do tego niedoboru mocy...a nie jest to 'całkowity brak mocy'?

-
Bunny - VIP Ścigacz.pl
Jak ci 125 pierdzą, to ja nie wiem??????????????
Pierdząca 150 faaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjnie
Jak ci 150 nie pasuje to sobie kup 250 jak i ta ci będzie pierdzieć to zastanów się nad 400cm3 jak to ci będzie pierdziało to zainwestuj w rower jak rower ci będzie pierdział to się zastanów nad zakupem takich tabletek jak GASTOP
Pierdząca 150 faaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjnie
Jak ci 150 nie pasuje to sobie kup 250 jak i ta ci będzie pierdzieć to zastanów się nad 400cm3 jak to ci będzie pierdziało to zainwestuj w rower jak rower ci będzie pierdział to się zastanów nad zakupem takich tabletek jak GASTOP

-
krzychu8463 - Świeżak
- Krystiano16
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa