Yamaha DT 125 czy Suzuki DR 350 ??
• Strona 1 z 1
Yamaha DT 125 czy Suzuki DR 350 ??
Witam.
Potrzebuje porady króty motocykl bedzie lepszy... chodzi mi raczej o jazde w terenie ( strome podjazdy, skocznie, błonisty teren)
Obydwa te motory mają podobną moc, niewiem jak z wagą...
Jak wyglada dostep do czesci i ich awaryjnosc ?
Suzuki lubie za ten głos 4T a DT za jego poreczność i wage.
mam 183cm i 70kg, w swojej karierze miałem juz DT 80, MZ 150 - ale to jest dla mnie za słabe !!!
pozdr.
rydzyk673
Potrzebuje porady króty motocykl bedzie lepszy... chodzi mi raczej o jazde w terenie ( strome podjazdy, skocznie, błonisty teren)

Obydwa te motory mają podobną moc, niewiem jak z wagą...
Jak wyglada dostep do czesci i ich awaryjnosc ?
Suzuki lubie za ten głos 4T a DT za jego poreczność i wage.
mam 183cm i 70kg, w swojej karierze miałem juz DT 80, MZ 150 - ale to jest dla mnie za słabe !!!

pozdr.
rydzyk673

- rydzyk673
- Świeżak
wg mnie 4t spali troche mniej w lesie i moc bedziesz miał od dolnych zakresów obrotów, i bedzie mniej awaryjne.
a po 2 to opcja szukaj
a po 2 to opcja szukaj
"żyj tak, że kiedy umrzesz twoim znajomym zrobi sie przykro" | www.201.photobucket.com/albums/aa296/lu ... sterko.jpg
- x_miki_x
- Świeżak
A co z wagą ? czy do takiej jazdy DR niebedzie za cieżka ?
Na allegro sa zazwyczaj dr-ki z ok 90" lat wiec czy niebedzie problemu z czesciami ? ( skrzynia, wał, cylinder, tłok, itp)
DT 125 jest super tylko ten pierdzacy dzwiek wydaje sie ... hmmm.. nie atrakcyjny jak dla mnie.
Na allegro sa zazwyczaj dr-ki z ok 90" lat wiec czy niebedzie problemu z czesciami ? ( skrzynia, wał, cylinder, tłok, itp)
DT 125 jest super tylko ten pierdzacy dzwiek wydaje sie ... hmmm.. nie atrakcyjny jak dla mnie.

- rydzyk673
- Świeżak
-
Beavis - Moderator
• Strona 1 z 1