nagrzana ciężko pali :/
• Strona 1 z 1
nagrzana ciężko pali :/
niedawno kupilem yamahe yz426f 2001 r. zimna pali od pierwszego kopa , natomiast jak sie rozgrzeje i zgasze ja czy sama zgasnie to ciezko ja odpalic (bardzo ciezko) niby jest to "cieple" ssanie do odpalania jak zgasnie ale to nic nie daje
moze zetkneliscie sie z tym problemem i moglibyscie cos doradzic ?? Beavis napewno cos doradzi ;P Beavis wie wszystko 

- lisstkszczecin
- Świeżak
Wiem o co ci chodzi motocykl może się zalewać/wyparowywać paliwo z gaźnika a wtedy jest go ardzo trudno odpalić, regulacja gaźnika powinna pomóc.
NIE DAJMY ZARABIAĆ ZŁODZIEJOM
- kupujmy szpeje z papierami
Treści wyrażone w tym poście są moją prywatną
opinią, nie biorę odpowiedzialności za ich wykorzystanie.

- kupujmy szpeje z papierami
Treści wyrażone w tym poście są moją prywatną
opinią, nie biorę odpowiedzialności za ich wykorzystanie.

-
stecarlos - Świeżak
Wiec trzeba sie przejechac do serwisu i wyregulowac gaznik :/ Moze da sie go wyregulowac samemu czy trzeba miec jakies specjalistyczne narzedzia ?
- lisstkszczecin
- Świeżak
srubokret ?:D nie no ja sie nie znam (jak narazie) na takich technicznych sprawach jak wystarczy tylko srubokret to spoko
tylko jaka srubke mialbym dokrecic/odkrecic itp , itd... ;P

- lisstkszczecin
- Świeżak
Sprowadzę | Części,Akcesoria,dzież,TUNING | import_usa@o2.pl
-
R1 - Bywalec
zapomnialem o tej stronce
a juz ja kiedys dawalem dobrze ze dales koledze R1. a macie jakies do husky 125 cr? bo tam nie ma:/:/:/ ja ustawilem z kumplami jak umielismy najlepiej
no ale moze sie okazac ze ma byc inaczej. szukalem ale nic nie znalazlem zwiazanego z moim moto:/ macie cos takiego? z gory thx

- kitcat
- Świeżak
Nie wiem czy to samo jest przyczyną u ciebie że nie chce palić jak jest rozgrzany ale ja miałem to samo w DR 350 jak były rozregulowane zawory i po regulacji pali zawsze i wszędzie ciepły czy zimny.
Jaki motor kupić najlepiej z 250-tek w rocznikach 1996 do 1999 kx,rm,yz,cr,
- motomaniak1201
- Świeżak
kitcat napisał(a):sa 2 srubki do tego jedna jest od paliwa a druga od powietrza. najlepiej jak poszukasz sobie jakas strone w ktorej jest opisane ustawianie gaznikow w 2T. przynajmniej ja tak zrobilem;D
A po co autorowi tematu wiedzieć jak ustawiać gaźniki w 2T?

-
Bunny - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1