Skóry na MotoGP / Sport / wyczynowo
• Strona 1 z 1
Skóry na MotoGP / Sport / wyczynowo
Czołem,
Szuakm porządnej skóry, zależy mi na firmach które zazwyczaj szyją na wyścigi - wyczynowo (MotoGP). Chciałbym kupić taką kurtke ale nie wiem jakie firmy/marki liczą się w tej branży.
Poradzcie plis jak wyglÄ…da ten rynek w Polsce.
Edit:
Ok, troche sam szukałem, znalazłem takie firmy:
ARLEN NESS
BERIK
Jakie są wasze opinie o tych markach, gdzie widzieliscie ich cuchy? Jak sie ma relacja ceny do jakości?
Szuakm porządnej skóry, zależy mi na firmach które zazwyczaj szyją na wyścigi - wyczynowo (MotoGP). Chciałbym kupić taką kurtke ale nie wiem jakie firmy/marki liczą się w tej branży.
Poradzcie plis jak wyglÄ…da ten rynek w Polsce.
Edit:
Ok, troche sam szukałem, znalazłem takie firmy:
ARLEN NESS
BERIK
Jakie są wasze opinie o tych markach, gdzie widzieliscie ich cuchy? Jak sie ma relacja ceny do jakości?
Mistrzów prostej pozdrawia pierwszy zakręt o2o
- zlydzidek
- Świeżak
no to sobie sam odpowiedziales na swoje pytanie:)te marki co wymieniles sa najlepsze.Jesli chcesz miec sprzet najdrozszy to kup ze skory kangura kombi ze wstawkami z tytanu.Koszt takiego kombiaka to okolo 2.5 tys na allegro jako nowka a w sklepiej podejrzewam ze z 2-3 x wiecej.Poszukaj w starych postach bo zreszta kiedys koles sie oglaszal ze ma na handel takie i w takich cenach kombi:)pzdr 

- ZZZenonnn
- Świeżak
Dzieki za dobre info
W W-wa (motostore) znalazlem sklep ze skórami BERIK i NESS. Długo się wahałem którą firmę wybrać i model, ale jak pogrzebałem w necie to okazało się że to ta sama firma tylko szyje w dwóch markach.
W końcu kupiłem skórę BERIKA, faktycznie wysoka jakość i nie jest strasznie festyniarska - koszt to 1100 PLN.
W W-wa (motostore) znalazlem sklep ze skórami BERIK i NESS. Długo się wahałem którą firmę wybrać i model, ale jak pogrzebałem w necie to okazało się że to ta sama firma tylko szyje w dwóch markach.
W końcu kupiłem skórę BERIKA, faktycznie wysoka jakość i nie jest strasznie festyniarska - koszt to 1100 PLN.
- zlydzidek
- Świeżak
Skóry nówki sztuki, modele z ostatnich sezonów, podstawowe różnice z obecnymi modelami to inny lans i naszywki w innych miejscach. Gorąco polecam sklep - człowiek który to sprzedaje sam jest zawodnikiem w kategorii 600-tek.
- zlydzidek
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości