Zobacz wątek - Skóry na MotoGP / Sport / wyczynowo
NAS Analytics TAG

Skóry na MotoGP / Sport / wyczynowo

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

Skóry na MotoGP / Sport / wyczynowo

Postprzez zlydzidek » 14/8/2007, 15:12

Czołem,

Szuakm porządnej skóry, zależy mi na firmach które zazwyczaj szyją na wyścigi - wyczynowo (MotoGP). Chciałbym kupić taką kurtke ale nie wiem jakie firmy/marki liczą się w tej branży.

Poradzcie plis jak wyglÄ…da ten rynek w Polsce.

Edit:

Ok, troche sam szukałem, znalazłem takie firmy:
ARLEN NESS
BERIK

Jakie są wasze opinie o tych markach, gdzie widzieliscie ich cuchy? Jak sie ma relacja ceny do jakości?
Mistrzów prostej pozdrawia pierwszy zakręt o2o
zlydzidek
Świeżak

Postprzez ZZZenonnn » 29/8/2007, 21:03

no to sobie sam odpowiedziales na swoje pytanie:)te marki co wymieniles sa najlepsze.Jesli chcesz miec sprzet najdrozszy to kup ze skory kangura kombi ze wstawkami z tytanu.Koszt takiego kombiaka to okolo 2.5 tys na allegro jako nowka a w sklepiej podejrzewam ze z 2-3 x wiecej.Poszukaj w starych postach bo zreszta kiedys koles sie oglaszal ze ma na handel takie i w takich cenach kombi:)pzdr :D
ZZZenonnn
Świeżak

Postprzez kravec » 29/8/2007, 21:55

z kangura kosztuja wiecej... jest jeszcze dainese, alpinestars, spidi
kravec
Administrator

Postprzez zlydzidek » 30/8/2007, 21:56

Dzieki za dobre info

W W-wa (motostore) znalazlem sklep ze skórami BERIK i NESS. Długo się wahałem którą firmę wybrać i model, ale jak pogrzebałem w necie to okazało się że to ta sama firma tylko szyje w dwóch markach.

W końcu kupiłem skórę BERIKA, faktycznie wysoka jakość i nie jest strasznie festyniarska - koszt to 1100 PLN.
zlydzidek
Świeżak

Postprzez ZZZenonnn » 31/8/2007, 16:36

w zwyklym sklepie Berika za 1100 zeta? :shock: :shock: :shock: yyy ale to chyba raczej niemozliwe.albo to jakis stary model a moze jakas wyprzedaz lub uzywka?! :shock:
ZZZenonnn
Świeżak

Postprzez zlydzidek » 31/8/2007, 17:20

Skóry nówki sztuki, modele z ostatnich sezonów, podstawowe różnice z obecnymi modelami to inny lans i naszywki w innych miejscach. Gorąco polecam sklep - człowiek który to sprzedaje sam jest zawodnikiem w kategorii 600-tek.
zlydzidek
Świeżak

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości

na górê