2 pytanka :)
• Strona 1 z 1
2 pytanka :)
witam.Dostałem w spadku yamaszke xt 600 z 95r.przebieg 1900km,kiedyś troszkę liznąłem jazdy w terenie ale jakiegoś fachowego doświadczenia to nie mam ale zamierzam się troszke nią wytarmosić.Wiem ze zaraz ktoś napisze że to smok i porywam się niczym don kichote na wiatraki
Mam 2 pytanka:
1. czego mogę sie spodziewać po tym motorku, do jakiej jazdy i w jakim terenie sie najlepiej nadaje, na co zwracać uwagę podczas eksploatacji?
2.jaki wybrać kask?jakie normy bezpieczeństwa powinien spełniać?zamierzam wydać do 700 zł czy coś sensownego i bezpiecznego dostane?co polecacie?
dzięki serdeczne za wszystkie wskazówki

Mam 2 pytanka:
1. czego mogę sie spodziewać po tym motorku, do jakiej jazdy i w jakim terenie sie najlepiej nadaje, na co zwracać uwagę podczas eksploatacji?
2.jaki wybrać kask?jakie normy bezpieczeństwa powinien spełniać?zamierzam wydać do 700 zł czy coś sensownego i bezpiecznego dostane?co polecacie?
dzięki serdeczne za wszystkie wskazówki
- natkan.no1
- Świeżak
ja jeżdże Xt wszędzie w każdym terenie daje sobie radę śmigam nim na kole w lesie i ogólnie wszędzie. A za 700 zł to kupisz już dobry kask.
- streetfighter-1
- Świeżak
Tylko że do kasku trzeba jeszcze gogle dokupić 80-150pln zwykłe, 150-220 pod okulary (OTG), komplet zrywek 10szt 37pln ( zrywki plus plastiki do ich montażu)
20szt 38pln ( same zrywki)
20szt 38pln ( same zrywki)
NIE DAJMY ZARABIAĆ ZŁODZIEJOM
- kupujmy szpeje z papierami
Treści wyrażone w tym poście są moją prywatną
opinią, nie biorę odpowiedzialności za ich wykorzystanie.

- kupujmy szpeje z papierami
Treści wyrażone w tym poście są moją prywatną
opinią, nie biorę odpowiedzialności za ich wykorzystanie.

-
stecarlos - Świeżak
• Strona 1 z 1