Egzamin kat.A szczegolowo ósemka czyli jak zrobic ja dobrze?
• Strona 1 z 1
Egzamin kat.A szczegolowo ósemka czyli jak zrobic ja dobrze?
prosil bym o ytlumaczenie przez kogos kto zdawal egzamin albo jest egzaminatorem jak powinna wygladac ósemka na egzaminie kat.A poniewaz mialem 2 nauczycilei i kazdy podal mi sprzeczna wersje tego manewru z wersja 2 nauczyciela/ Prosze o pomoc poniewaz chcialbym zdac ten egzamin a nie czekac na poprawke do nastepnego sezonu..:/
Szczegolniej chodzi mi o skrzyzowanie a nie o to ze mam jehcac lisko linnie i jak zmiescic sie zakrety. Chodzi mi o to jak sie obracac i kierunki wlaczac.
powiedzmy ze to nasza prymitywna osemeczka;)
o
^ ^
I I
^ ^
X
^ ^
I E od gwiazdki (czyli od dolu) ruszamy do miejsca z literka E i
^ ^ dojezdzamy do skrzyzowania w ktora strone sie obracamy
* i w ktorym miejscu?? wydaje mi sie ze w lewo n wysokosci pacholka moze troszke przed i kierunek tez w lewo czy tak to ma wygladac czy inaczej..??
PLEASE HELP!!
Szczegolniej chodzi mi o skrzyzowanie a nie o to ze mam jehcac lisko linnie i jak zmiescic sie zakrety. Chodzi mi o to jak sie obracac i kierunki wlaczac.
powiedzmy ze to nasza prymitywna osemeczka;)
o
^ ^
I I
^ ^
X
^ ^
I E od gwiazdki (czyli od dolu) ruszamy do miejsca z literka E i
^ ^ dojezdzamy do skrzyzowania w ktora strone sie obracamy
* i w ktorym miejscu?? wydaje mi sie ze w lewo n wysokosci pacholka moze troszke przed i kierunek tez w lewo czy tak to ma wygladac czy inaczej..??
PLEASE HELP!!
- w_a_c_h
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości