Zobacz wÄ…tek - nemr ramy i silnika yamaha R1 1999r.
NAS Analytics TAG

nemr ramy i silnika yamaha R1 1999r.

Mechanika tylko powyżej 125cc.
_________

nemr ramy i silnika yamaha R1 1999r.

Postprzez keraM » 26/8/2007, 13:06

Potrzebuje bardzo szybko informacji gdzie sie znajduje numer ramy i silnika w yamaha R1 z 1999r. Cche taki obejrzec za chwilke i chcialbym to sprawdzic.
keraM
Świeżak

Postprzez cdsMarcin » 26/8/2007, 14:24

Na silniku i na ramie :]
<a href="http://www.bezpieczny-motocyklista.info/">Obrazek</a>

<a href="http://www.emoto.com.pl/id91106.html">Na sprzedaż Aprilia RS 80/50 2001r.</a>
cdsMarcin
Bywalec

Postprzez VCO » 26/8/2007, 15:49

Jak ty nie wiesz gdzie znajdują sie takie podstawowe żeczy to jak mamy ci wytłumaczyć jak pewnie też nie znasz nazewnictwa elementów ramy i silnika :D

Albo jesteś taki bystry albo to twoje 1 moto i ktoś ci starł je szlifierką i bezskutecznie próbujesz odnaleźć

Masz tabliczki z nymerem VIN na główce ramy i numery pewnie będa z lewej strony silnika na deklu wyrżnięte wołami pewnie nawet bez zdejmowania owiewek to da się dostrzec bezproblemowo
Bóg stworzył człowieka po to żeby jeździł motorem :D
VCO
Świeżak

Postprzez gumis » 26/8/2007, 16:18

VCO napisał(a):Jak ty nie wiesz gdzie znajdują sie takie podstawowe żeczy to jak mamy ci wytłumaczyć jak pewnie też nie znasz nazewnictwa elementów ramy i silnika :D

Albo jesteÅ› taki bystry (...)

za to z ciebie jest bystrzacha jakich malo...takich na forum potrzeba nam wiecej
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
gumis
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez keraM » 27/8/2007, 06:19

VCO napisał(a):Jak ty nie wiesz gdzie znajdują sie takie podstawowe żeczy to jak mamy ci wytłumaczyć jak pewnie też nie znasz nazewnictwa elementów ramy i silnika :D

Albo jesteś taki bystry albo to twoje 1 moto i ktoś ci starł je szlifierką i bezskutecznie próbujesz odnaleźć

Masz tabliczki z nymerem VIN na główce ramy i numery pewnie będa z lewej strony silnika na deklu wyrżnięte wołami pewnie nawet bez zdejmowania owiewek to da się dostrzec bezproblemowo

Uuuuu kochany :? Ja tu do Ciebie z sercem a Ty mnie objezdzasz jak wesz malpe? Dlaczego? Znalazlem wszystko na miejscu u goscia. Miales racje piszac, ze to moje pierwsze moto (takie moto). Dziekuje mimo wszystko za wskazowki. Moze przydadza sie to nastepnemu czlowiekowi z takim problemem...
keraM
Świeżak

Postprzez mar111cin » 27/8/2007, 07:49

Ty bystrzacha, numery silnika na deklu? może jeszcze na okrągłej części wychodzącej poza owiewki? :lol: numery się znajdują jak już na karterach/bloku silnika, na największych i najdroższych częściach.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R :(, jest V-Strom 650 AK8 :)
mar111cin
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez musieli » 27/8/2007, 08:41

VCO napisał(a):numery pewnie będa z lewej strony silnika na deklu wyrżnięte wołami

Wow :shock: Ty, przeca masz w avatarze R1, to nie wiesz gdzie sa numery na silniku??? Z Ciebie to dopiero bystry gość... Trzeba nam takich jak najwięcej...
TWOJA RIZOMA (otwórz link)
musieli
Świeżak

Postprzez VCO » 27/8/2007, 11:00

Chodziło mi przy deklu pomyłka wielce przepraszam że raczyłem sie pomylić! A co sie stało ze ortografi mi nie wytkneliście jescze??!! U kolegi w R6 z tego co pamietam chyba jest właśnie taka tabliczka pod kątem ustawiona przy deklu zaraz...

Nie mam R1 i nie wiem jak jest tam zrobione ale zazwyczaj numery sa tak wybite żeby nie trzeba było sie gimnastykować żeby je zobaczyć.

Sorry ale kogarneło mnie osłupienie :shock: jak siadasz na taki moto i nie wiesz gdzie numery powinny być to mam wrazenie że masz znikome doświadczenie z motocyklami chyba że kupiłes na czesci czy coś...
Bóg stworzył człowieka po to żeby jeździł motorem :D
VCO
Świeżak

Powrót do Mechanika motocyklowa

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości

na górê