nemr ramy i silnika yamaha R1 1999r.
• Strona 1 z 1
nemr ramy i silnika yamaha R1 1999r.
Potrzebuje bardzo szybko informacji gdzie sie znajduje numer ramy i silnika w yamaha R1 z 1999r. Cche taki obejrzec za chwilke i chcialbym to sprawdzic.
- keraM
- Świeżak
Jak ty nie wiesz gdzie znajdują sie takie podstawowe żeczy to jak mamy ci wytłumaczyć jak pewnie też nie znasz nazewnictwa elementów ramy i silnika
Albo jesteś taki bystry albo to twoje 1 moto i ktoś ci starł je szlifierką i bezskutecznie próbujesz odnaleźć
Masz tabliczki z nymerem VIN na główce ramy i numery pewnie będa z lewej strony silnika na deklu wyrżnięte wołami pewnie nawet bez zdejmowania owiewek to da się dostrzec bezproblemowo

Albo jesteś taki bystry albo to twoje 1 moto i ktoś ci starł je szlifierką i bezskutecznie próbujesz odnaleźć
Masz tabliczki z nymerem VIN na główce ramy i numery pewnie będa z lewej strony silnika na deklu wyrżnięte wołami pewnie nawet bez zdejmowania owiewek to da się dostrzec bezproblemowo
Bóg stworzył człowieka po to żeby jeździł motorem 

-
VCO - Świeżak
VCO napisał(a):Jak ty nie wiesz gdzie znajdują sie takie podstawowe żeczy to jak mamy ci wytłumaczyć jak pewnie też nie znasz nazewnictwa elementów ramy i silnika
Albo jesteÅ› taki bystry (...)
za to z ciebie jest bystrzacha jakich malo...takich na forum potrzeba nam wiecej
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
VCO napisał(a):Jak ty nie wiesz gdzie znajdują sie takie podstawowe żeczy to jak mamy ci wytłumaczyć jak pewnie też nie znasz nazewnictwa elementów ramy i silnika
Uuuuu kochany

- keraM
- Świeżak
Ty bystrzacha, numery silnika na deklu? może jeszcze na okrągłej części wychodzącej poza owiewki?

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
VCO napisał(a):numery pewnie będa z lewej strony silnika na deklu wyrżnięte wołami
Wow

TWOJA RIZOMA (otwórz link)
- musieli
- Świeżak
Chodziło mi przy deklu pomyłka wielce przepraszam że raczyłem sie pomylić! A co sie stało ze ortografi mi nie wytkneliście jescze??!! U kolegi w R6 z tego co pamietam chyba jest właśnie taka tabliczka pod kątem ustawiona przy deklu zaraz...
Nie mam R1 i nie wiem jak jest tam zrobione ale zazwyczaj numery sa tak wybite żeby nie trzeba było sie gimnastykować żeby je zobaczyć.
Sorry ale kogarneło mnie osłupienie
jak siadasz na taki moto i nie wiesz gdzie numery powinny być to mam wrazenie że masz znikome doświadczenie z motocyklami chyba że kupiłes na czesci czy coś...
Nie mam R1 i nie wiem jak jest tam zrobione ale zazwyczaj numery sa tak wybite żeby nie trzeba było sie gimnastykować żeby je zobaczyć.
Sorry ale kogarneło mnie osłupienie

Bóg stworzył człowieka po to żeby jeździł motorem 

-
VCO - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości