Sklep z oponam motocyklowymii Wrocław .. Proszę o pomoc!
• Strona 1 z 1
Sklep z oponam motocyklowymii Wrocław .. Proszę o pomoc!
Witam,
Jestem nowy na forum więc po pierwsze witam wszystkich
Mam pewien problem. Otóż mój motocykl posiada nietypowy rozmiar ogumienia.
Mianowicie rozmiar to 3.50 - 16 jego odpowiednikiem jest 90/80 rozmiar felgi 16. Opon potrzebuje szosowych.
Parę dni temu udałem się na przegląd żeby zarejestrować motor, niestety uznano że opona z tyłu jest łysa i muszę ją wymienić. Znalazłem oponę w takim rozmiarze w sklepach opony-felgi.pl ale powiedziano mi że opon nie mają w magazynie i nie wiedzą kiedy je dostaną.
Byłbym wdzięczny gdyby ktoś mi powiedział gdzie znajduje się sklep z oponami motocyklowymi we Wrocławiu, najlepiej jakiś duży
W Googlach szukam i szukam, i nie mogę znaleźć.
Za pomoc lub chęć pomocy z góy dziękuję
Michał
Jestem nowy na forum więc po pierwsze witam wszystkich

Mam pewien problem. Otóż mój motocykl posiada nietypowy rozmiar ogumienia.
Mianowicie rozmiar to 3.50 - 16 jego odpowiednikiem jest 90/80 rozmiar felgi 16. Opon potrzebuje szosowych.
Parę dni temu udałem się na przegląd żeby zarejestrować motor, niestety uznano że opona z tyłu jest łysa i muszę ją wymienić. Znalazłem oponę w takim rozmiarze w sklepach opony-felgi.pl ale powiedziano mi że opon nie mają w magazynie i nie wiedzą kiedy je dostaną.
Byłbym wdzięczny gdyby ktoś mi powiedział gdzie znajduje się sklep z oponami motocyklowymi we Wrocławiu, najlepiej jakiś duży

Za pomoc lub chęć pomocy z góy dziękuję
Michał
- kateem
- Świeżak
. Nie ma. Tak nietypowej gumy napewno nie dostaniesz. We Wrocławiu nie ma sklepu z oponami. Niektóre serwisy i klepy mają jakiś tam zapasik (dwie gumy na krzyż). Podejżewam, że w standardach a nie Twoich.
. Zobacz na http://www.netcar.pl (otwórz link). Może oni mają szybciej. Jeśli mimo wszystko nie przejdzie, to podjedź do Elcaru koło Grunwaldzkiego (Rondo Regana... szkoda, że nie nazwali tego Okrężnicą Jana Pawła DwieścieDrugiego...). Barany nie dość, że na niczym się nie znają (więc przejdzie, że to slick jest) to jeszcze jak jakiś się połapie, to go ładnie skorumpujesz nikczemną ilością środka płatniczego NBP ;]
. Zobacz na http://www.netcar.pl (otwórz link). Może oni mają szybciej. Jeśli mimo wszystko nie przejdzie, to podjedź do Elcaru koło Grunwaldzkiego (Rondo Regana... szkoda, że nie nazwali tego Okrężnicą Jana Pawła DwieścieDrugiego...). Barany nie dość, że na niczym się nie znają (więc przejdzie, że to slick jest) to jeszcze jak jakiś się połapie, to go ładnie skorumpujesz nikczemną ilością środka płatniczego NBP ;]
//Twoja ignorancja czy moja pycha, sam tego dobrze nie wiem...
-
InSiDe - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości