[SPRZEDAM] Romet 787 , prawie ze nowy
• Strona 1 z 1
[SPRZEDAM] Romet 787 , prawie ze nowy
skuterek ma przejechane 1000 km , rocznik 2007 , gwarancja , serwisowany, garazowany. Kontakt gg : 435985 . Sprzedaje bo mam zamiar kupic cos wiekszego z biegami. Bardzo malutko jeżdżony, silnik nawet nie dotarty :] lokalizacja : okolice warszawy. odrazu mowie bedzie taniutko
Essential napisał(a):a nie piszcie bo mnie tylko wkurzacie na suszarze to bym se ;ojezdzil yakie gguwno jakich malo tylko dla miastowych a ja ze wsi pochodze gdzie sa pola a nie autosrady
-
Mi5i3K - Świeżak
- mateo Fazer 600
- Świeżak
- mateo Fazer 600
- Świeżak
mateo japa tam leszczu. Sprzedaje bo chce cos z biegami, dokladnie w Ostrołęce
Essential napisał(a):a nie piszcie bo mnie tylko wkurzacie na suszarze to bym se ;ojezdzil yakie gguwno jakich malo tylko dla miastowych a ja ze wsi pochodze gdzie sa pola a nie autosrady
-
Mi5i3K - Świeżak
- mateo Fazer 600
- Świeżak
żebyś był poważniejszy to bys nawet nie wchodzil do tego tematu, i nie pisal posta, ktorym szczyca sie tzw dzieci neo. czlowieku po jakiego ch** wchodzisz do tematu i spamujesz ? Co chcesz udowodnic ? Wg. mnie jestes nieszczesliwym dzieckiem ktoremu niestety rodzice skutera nie kupili i sie kurna wyzywa. a jesli nie jestes dzieckiem, to za tego czasu miales nieciekawe doświadczenia. Zdecydowanie pokazales tymi postami na co cie stac.
"komara" , kurna czlowieku nawet mnie nie widziales, niech cie moc prowadzi
"komara" , kurna czlowieku nawet mnie nie widziales, niech cie moc prowadzi
-
Mi5i3K - Świeżak
jeżeli chodzi o skuter to rodzice zrobili taką pomyłkę ale niestety nim nie jeżdzę bo osobiście wolę crossy i miałem a teraz chwilowo jestem bez motoru
a co do dzieci to raczej chyba ty jesteś dzieckiem neo bo myslisz ,że ktoś takie byle gówn. kupi !!!
a co do dzieci to raczej chyba ty jesteś dzieckiem neo bo myslisz ,że ktoś takie byle gówn. kupi !!!
- mateo Fazer 600
- Świeżak
to co mam wywalić ? Ogarnij ze sie czlowieku, przeciez chinczycy sie dobre sprzedaja bo ludzie nie wiedza co to jest. Zreszta juz w komisie zaprzyjaznionym zamieniam sie na markowego starszego skutera
-
Mi5i3K - Świeżak
- mateo Fazer 600
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości